Robinson 2024

Ci Lindström förlorar utslagskampen i Robinson: "Hade inte fällt en tår för henne"

  • TV4 Play
Eyla Runsten
Uppdaterad 06 maj 2024 kl. 04:05 | Publicerad 05 maj 2024 kl. 22:05

Olivia vinner utslagskampen

I dagens avsnitt av "Robinson" så är nervositeten inför utslagskampen stor då någons äventyr kommer att ta slut. När planer stöter på problem är det dags att tänka om och se till att örådet kommer gå i deras favör.

Under morgonen sitter de och pratar om hur Olivia Lindegren, Zayera Khan, Karin Nilsson och Ci Lindström känner sig inför utslagskampen och om de är taggade. Zayera är inte taggad då hon inte gillar att tävla. De resterande tre är taggade men alla är nervösa inför hur det går. Olivia tror dock att oavsett hur det går så kommer det att gå bra, hon har en bra känsla i kroppen bortsätt från nervositeten. De som ska iväg för att duellera är lite mer nervösa idag än resterande i lägret, alla andra är mer nervösa över hur örådet kommer att se ut och försöker planera hur folk ska rösta och om Ci kommer att komma tillbaka från utslagskampen då det är hon som har immunitetsförgöraren.

Foto: TV4

Olivia har en önskan om vem som ska lämna idag och hon hoppas att det är Ci som förlorar i utslagskampen. Efter gårdagen så var det sista droppen för Olivia när det kommer till Ci och efter att hon fick vara sur och gråta så kände hon ett hopp om att Ci ska förlora idag.

– Jag hade inte fällt en tår för henne om det är hon som lämnar, säger Olivia.

Olivia är lite orolig över motståndet då ingen vet vad det är de ska göra. Hon menar att Karin är stark, Ci kan mycket när det kommer till tävlingar, den enda som Olivia är säker på att hon kanske kommer kunna vinna över är Zayera då hon är otroligt nervös inför dagens utslagskamp.

Foto: TV4

Zayera orkar nog inte dagens tävling

När Zayera och Ci står och pratar så berättar Zayera att hon inte är en sportig person, hon har inte ett pannben som andra har och har svårt att "tagga till". Hon är inte alls sugen på att tävla idag då hon tror att hon inte har så höga chanser på att ta sig vidare. Ci försöker peppa henne lite genom att säga att Zayera har egenskaper som ingen annan har och att hon får fokusera på det.

– Det är nog stor risk att jag inte orkar ta mig igenom det här idag, säger Zayera.

Ett brev anländer till de som ska tävla idag och ledtråden de får är att de behöver hålla nerverna i schack under denna tävling. De blir lite förvirrade och börjar direkt fundera på vad det kan handla om. De börjar förbereda sig inför tävlingen och packar sina väskor.

Ci Lindström ute ur Robinson 2024 – fortsätter i Gränslandet

Utslagskampen handlar om domino, de ska ställa ut sina dominobrickor efter varandra i en rak linje, de som fäller alla dominobrickor där den sista hamnar i en skål klarar sig och får stanna kvar i Robinson, den som kommer sist behöver lämna. Men så enkelt är det inte, det som de tävlande ska ställa dominobrickorna på är en bit över marken och om man stöter till ställningen som gör att de får röra sig på ett viss sätt så kommer brickorna att falla ner och man kommer att behöva ställa upp dem igen.

Alla är snabbt igång och både Karin och Olivia har strategin att köra utan skor så att de inte råkar stöta till ställningen när de ställer ut sina dominobrickor. När Olivia väl är klar med att ställa upp sina dominobrickor så råkar hon stöta till ställningen och alla faller ner, samtidigt som detta händer så är de andra klara för att göra sitt första försök men ingen lyckas, när Olivia märker detta så får hon lite mer kämparglöd och börjar om igen. Efter hennes tredje försök så är det Olivia som sitter säkert. Hon hjälper Karin vid sidan av och ger henne förslag och tillsist så är det Karin som klarar sig från att lämna.

Robinson 2024
Foto: TV4

Det står mellan Zayera och Ci, medan Karin hejar på båda så ger Olivia förslag till Zayera och efter några försök så är det tillsist Zayera som klarar sig och Ci är den som behöver lämna. Men hennes äventyr kommer att fortsätta i Gränslandet och hon har en chans att ta sig tillbaka till Robinson.

– Ditt äventyr i Robinson är över, däremot fortsätter din resa i Robinsons vindlande övärld; Gränslandet, säger Anders.

"Robinson" 2024 sänds på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL