Christopher tänkte tacka nej till Sonjas ros i Bachelorette: “Red flags“

Christopher tänkte tacka nej till Sonjas ros i Bachelorette: “Red flags“

  • TV4 Play
Sofie Landgren
30 maj 2024 kl. 22:00

Christopher ger dubbla budskap när det kommer till sina känslor

Christopher Stein blir utan ros i slurtspurten av "Bachelorette" 2024. Under veckans avsnitt av "Killarna avslöjar allt" kommer det fram att han ändå inte hade tänkt tacka ja till Sonjas ros.

Christopher i Bachelorette 2024
Christopher Stein. Foto: TV4.

Christopher Stein ute ur "Bachelorette" 2024

Under säsongens 18 avsnitt av Bachelorette 2024 tvingas Sonja Livbom välja vilka två killar som får lämna programmet. Först ut att bli utan ros, och får således packa väskan och åka hem, är deltagaren JoarLavold, som delar en fin sista stund med Sonja där de båda kramar om varandra gråtandes samtidigt som de pratar om vilken fin relation de lyckats bygga upp.

Näst på tur att lämna är deltagaren Christopher Stein som ger dubbla budskap när det kommer till hans känslor om man ser till både kvällens Bachelorette-avsnitt och veckans avsnitt av studioprogrammet Killarna avslöjar allt.

Christopher i Bachelorette
Christopher Stein. Foto: TV4.

Christopher om Sonja: "Red flags"

Innan kvällens rosceremoni pratar Sonja och Christopher på tu man hand. Väl på plats berättar han att han har känslor för henne och att han verkligen skulle vilja få en av hennes två sista rosor. Men, under veckans avsnitt av Killarna avslöjar allt tar det hela en vändning när produktionen visar upp ett klipp med en ljudinspelning av vad Christopher sagt direkt efter han fått besked om att lämna.

– Alltså, jag hade egentligen bestämt att jag skulle tacka nej om jag skulle få en ros. Alltså jag har verkligen "kompis-feelings", hon måste vara mer tillgänglig och öppen, jag tycker att hon är väldigt stängd. Det är liksom "red flags" all over, säger Christopher under klippet som spelas upp inne i studion.

Malin ställer Christopher mot väggen

Programledare Malin understryker att hon är förvirrad över vad Christopher egentligen menar. Att han i Bachelorette-avsnittet är väldigt tydlig med att han har ett stort intresse för Sonja och att han vill få en ros, men samtidigt finns det en ljudinspelning där han säger raka motsatsen.

– Jag tror att jag mer syftar till att hon har fått bättre känslomässiga band till de andra. En "red flag" för mig är att det typ är som en varning att man inte är helt ärlig med sig själv liksom. Jag frågade henne mycket om hon var öppen, och hon "dodgeade" dem frågorna helt enkelt, säger Christopher inne i studion.

Malin fortsätter och frågar om han verkligen hade tackat nej

– Det är väldigt lätt att säga efteråt. Tanken fanns ju, men det var egentligen ingenting jag ville göra, men jag kände vissa tillfällen att de andra två förtjänade det mer, eller bättre. Det är alltid lätt att säga efteråt, men jag kan ärligt säga att den tanken fanns, säger Christopher.

Om det till slut blir William eller Valentin som fångar Sonjas hjärta ser du i slutspurten av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL