Valentin och William – mest troliga att stå i finalen av Bachelorette 2024

Valentin och William – mest troliga att stå i finalen av Bachelorette 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 maj 2024 kl. 16:10

Bachelorette-Sonjas två favoriter

Det är inte långt kvar på vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4. Med 5 avsnitt kvar på säsongen ser det ut som att Sonja Livbom redan har sina två favoriter klara.

Valentin och William – mest troliga att stå i finalen av Bachelorette 2024
William Palmblad och Valentin Kronlund. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4.

William och Valentin är Sonjas solklara favoriter i "Bachelorette" Sverige 2024

I den nya säsongen av Bachelorette Sverige 2024 har vi fått följa den otroligt varma och ödmjuka 28-åringen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken. Årets säsong består av 20 avsnitt och redan vid avsnitt 15 kan man se vilka två deltagare, av de 28 sökande, som mest troligt kommer att stå i finalen.

De två deltagare som spenderat mest tid med Sonja på både gruppdejt och på tu man hand är Valentin och William. Tittarna kunde tidigt under säsongen se märkbar kemi mellan Soja och killarna, en kemi som fortsätter att hålla i sig om man ser till säsongens 15 avsnitt.

Hångelfest i Bachelorette 2024
William, Sonja och Valentin. Foto: TV4.

Ett avsnitt fullt av hångel

Under avsnittet bjuder Sonja ut två killar på varsin singeldejt, och till absolut ingens förvåning blir det både William och Valentin som får den stora äran. Båda två får gå på romantiska dejter med mysbelysning, vin och heta hångel i pool-miljö. Dejterna ser ut att gå exakt lika bra för båda killarna så det är i dagsläget svårt att avgöra vem som är den absoluta favoriten. Men, att det är just William och Valentin som är Sonjas solklara favoriter går inte att missbedöma. Nu får vi bara hoppas att killarna sköter sig och fortsätter visa att de är genuint fina killar!

Missa inte fortsättningen av "Bachelorette" Sverige 2024, måndagar och torsdagar i TV4 och på TV4 Play.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL