Charlotta Hedlund hoppar av Robinson – vill inte sitta stilla och ha tråkigt

Charlotta Hedlund hoppar av "Robinson" – vill inte sitta stilla och ha tråkigt

  • TV4 Play
Eyla Runsten
23 april 2024 kl. 12:04

Charlotta i "Robinson": "Jag tänker mest på mig själv"

Charlotta Hedlund behövde lämna "Robinson" men fick en andra chans i Gränslandet. Dock behövde hon duellera mot sin vän Simone Sjöström och lät henne vinna på grund av att äventyret är tråkigt och hon längtar hem.

Efter en förlust mot Zayera Khan i örådskampen så var Charlotta Hedlund tvungen att lämna Robinson, men hon fick en andra chans att ta sig tillbaka in i programmet via Gränslandet, trots att hon var redo att åka hem. När de väl var på Gränslandet så behövde hon möta sin vän Simone Sjöström i en duell om vem som behöver lämna och avsluta sitt äventyr helt och hållet.

Väl i duellen så la sig Charlotta då hon viste att Simone verkligen ville vara kvar i Robinson, medan hon behöver kämpa för att hålla motivationen uppe. Nu skulle hon få åka hem. I samband med detta så röstades Lars Koefoed ut ur Robinson men valde att åka hem istället för att kämpa sig tillbaka via Gränslandet.

Charlotta Hedlund hoppar av "Robinson" – vill inte sitta stilla och ha tråkigt
Foto: TV4

"Jag tänker inte så jävla mycket på alla andra"

När båten kommer för att plocka upp Charlotta och lämna den nya deltagaren från Robinson så är båten tom. Charlotta har en enorm tur och behöver inte åka hem, utan hon kan fortsätta tävla. Dock så ser hon inte detta som en möjlighet eller tur utan hon flyr lägret i tårar och erkänner att hon har en enorm hemlängtan.

Anders Lundin anländer till lägret för att försöka övertala Charlotta att stanna kvar och tänka på de tusentals som söker till Robinson som hade velat ha hennes plats, men även de som behövt lämna Gränslandet i tårar.

– För att vara helt ärlig, jag tänker inte så jävla mycket på alla andra. Jag tänker mest på mig själv, sorry to say it, svarar Charlotta.

Anders blir besviken

Hon berättar att hon är trött på att förstöra sin kropp och hon vill hem och träna, hon vill inte sitta stilla och ha tråkigt. Anders förklarar att hungern och att det är fysiskt handlar om att uthärda för att ta sig förbi hinder och ta sig hela vägen till final.

– Det är lite förvånande och såklart blir man besviken, du har presenterat dig som en fighter och en vinnare, säger Anders.

Trots hans hårda ord så har Charlotta bestämt sig och kastar in handduken. Hon vill hem, äta protein och inte leva under svält.

Gränslandet sänds måndag-torsdag på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL