Snart är Bäst i test tillbaka – David Sundin visar upp nya huset

Bäst i test tillbaka i TV4 hösten 2024 – här är alla deltagare!

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 maj 2024 kl. 11:01

Babben Larsson och David Sundin bjuder in nya deltagare till hösten

Nu är det officiellt, "Bäst i test" kommer tillbaka till TV4 hösten 2024. Här är alla deltagare i den kommande fasta panelen!

Nya deltagare, Bäst i test hösten 2024
Lotta Engberg, Marie Agerhäll, Torbjörn Averås Skorup. Foto: TV4.

Alla deltagare i höstens upplaga av "Bäst i test" 2024 i TV4

Nu är det officiellt, det omåttligt populära underhållningsprogrammet Bäst i test kommer tillbaka i TV4 hösten 2024 och redan nu kan vi på Filmtopp dela med oss av vilka deltagare tittarna kommer få se i den fasta panelen. I vanlig ordning leds även höstens säsong av duon Babben Larsson och David Sundin.

Hela Sveriges sångfågel och favoritprogramledare Lotta Engberg ställer upp i höstens upplaga, och det är inte första gången hon ställer upp i ett Bäst i test-format. Lotta har nämligen gjort tidigare gästspel när programmet låg hos SVT. Näst på tur har vi ett lite oväntat namn, nämligen manusförfattaren, regissören och skådespelerskan Marie Agerhäll. Det här är första gången Marie ställer upp i Bäst i test, men hon är inte ny i TV-sammanhang utan tidigare i år vann hon bland annat På spåret i SVT tillsammans med Fritte Fritzson. Även komikern, journalisten och radioprataren Torbjörn Averås Skorup medverkan i höstens fasta panel. Torbjörn har inte medverkat i Bäst i test tidigare, men kommer garanterat att briljera och bli en favorit bland TV-tittarna.

Nya deltagare i bäst i test hösten 2024
Eric Stern och Nour El Refai. Foto: TV4.

Sist men inte minst

Den fasta panelen består alltid av fem deltagare och vi får även se skådespelerskan och komikern Nour El Refai i den fasta panelen. Det är inte första gången Nour deltar i programformatet, även hon har gjort ett tidigare gästspel när programmet låg hos SVT. Sist men inte minst har vi ännu ett oväntat namn, nämligen skådespelaren och sångaren Eric Stern. Eric har en gedigen bakgrund som skådespelare och är även aktiv sångare i banden Eskalator och Kosmonaut/Astronaut så blir extra spännande att få se honom i konstellationen av ett underhållande "flams och trams"-program.

Något spikat premiärdatum för höstens upplaga av "Bäst i test" har TV4 ännu inte gått ut med, men vi uppdaterar artikeln så fort vi fått ett datum.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL