Bachelorette-deltagarna fly förbannade över nya deltagare: Extrem frustration

Bachelorette-deltagarna fly förbannade över nya deltagare: "Extrem frustration"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
06 maj 2024 kl. 08:05

"Inga jävla killar ska komma hit och sno vår tjej"

Vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 har nu kommit halvvägs in på säsongen och det är allt annat än god stämning inne i killarnas villa. Två nya deltagare anländer till Mexiko och rör om i grytan rejält.

Nya deltagare checkar in i bachelorette 2024
Alexander och Oscar. Foto: TV4.

Nya deltagare anländer och killarna i huset tappar tålamodet

Under säsongens tionde avsnitt av det populära dejtingprogrammet Bachelorette Sverige 2024 i TV4 fyller Emil Johansson 30 år. Dagen börjar trevligt med tårta på sängen och sång, men det dröjer inte länge innan Emils födelsedag förvandlas till att han är beredd att lämna Soja och Mexiko för att åka hem till Sverige.

Ute vid poolen står nämligen ett stort paket som innehåller två nya deltagares väskor, och ett brev där det står att de nya deltagarna Alexander och Oscar har tagit med Sonja ut på en båttur.

– Det här va inte det jag ville ha när jag vaknade upp på min födelsedag, men jag är inte förvånad, det va jag som fick mitt mingel avbrutet när Sandor kom in. Och det är väl självklart att det är skrivet i stjärnorna, det är min otur, självklart ska min födelsedag bli sämre av att det kommer in två nya killar, säger Emil till produktionen.

Killarna ställer ut nykomlingarnas sängar i Bachelorette 2024
Foto: TV4.

"Det är extrem frustration just nu"

Det är inte bara Emil som känner frustration över de nya killarna utan hela gänget är rakt av förbannade. Killarna är irriterade över att de knappt fått någon tid att träffa Sonja tack vare att det kommer in nya deltagare som tar ut henne på dejt titt som tätt. Nu får de nog och bestämmer sig för att markera för de nya killarna att de inte är välkomna genom att flytta ut en våningssäng i trädgården och hänvisa till att det är där de ska få sova, absolut inte inne i huset. De överväger till och med att slänga i de nya deltagarnas väskor i poolen, men tack och lov vågar de inte gå så långt.

– Det ska fan inte komma och glida på någon jävla räkmacka, då får man hämta sina grejer i poolen, säger Christopher till produktionen.

– Det är extrem frustration just nu, jag känner det från alla grabbar, det är ingen som ska komma här och sno vår tjej. Det var ren anarki som ledde till skattkarta och säng ut, säger Valentin till produktionen.

– Jag tror inte någon här kommer vara jätteglad för att konkurrensen ökar och det är därför mottagandet kommer vara där efter också, säger Emil till produktionen.

Bachelorette 2024 avsnitt 10
Edvin Törnblom och Emil Johansson. Foto: TV4.

Edvin försöker få bukt på den dåliga stämningen

Programledare Edvin Törnblom har märkt av frustrationen och den dåliga stämningen i huset och avsätter tid för att se hur deltagarna egentligen mår. Deltagarna öppnar upp sig och är eniga över att de börjar få slut på tålamod, de är frustrerade över att de bara går och väntar på att få spendera tid med Sonja, men att det aldrig händer något. Att det kommer in nya killar som får chansen att spendera tid med Sonja samtidigt som det är killar som varit med från start som aldrig fått den tiden.

Emil har tidigare under dagen ventilerat med Joar Lavold om att han vill lämna och nu passar han på att ta Edvin åt sidan för att berätta att det är så pass illa att han känner sig redo för att åka hem.

"100 på att jag vill åka här ifrån"

– Det var en ganska omtumlande dag i går. Jag har inte valt att fira min födelsedag på typ fyra år på grund av "bad memories", och sen har det varit ganska mycket känslor och jag började ifrågasätta när vi öppnade paketet, att då insåg jag att det kommer bli mindre tid, och jag tycker om Sonja men, för att jag ska kunna se oss tillsammans så måste jag få tid och visa vem jag är. I går var jag nästan 100 på att jag vill åka här ifrån, men jag behöver prata med Sonja och se om hon vill ge mig den tiden, berättar Emil för Edvin.

Missa inte vårens säsong av "Bachelorette" Sverige 2024, måndagar och torsdagar i TV4.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL