Edvin Törnblom tar över Bachelorette: ”Så glad och tacksam”

Edvin Törnblom tar över Bachelorette: ”Så glad och tacksam”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
01 januari 2024 kl. 21:01

Ersätter Malin Stenbäck

Under programmet "TV4:s Nyårskarameller" avslöjas det att Edvin Törnblom tar över "Bachelorette Sverige" efter Malin Stenbäck som programledare.

I programspecialen TV4:s Nyårskarameller summerar Tilde De Paula och Edvin Törnblom året som varit – och detta med en stjärnspäckad afton i rutan. Den gedigna gästlistan inkluderar Benjamin Ingrosso, Carola, Robert Gustafsson, Marko & Irma och många andra. Dessutom delar Agneta Sjödin med sig av sina favoritögonblick från det förgångna.

Programmet låter oss även ta en titt i kristallkulan för 2024. Då presenteras en stor nyhet för svenska folket. 

Edvin Törnblom tar över Bachelorette: ”Så glad och tacksam”
Edvin Törnblom med Johanna Nordström. Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Int.

Edvin Törnblom tar över Bachelorette: ”Så glad och tacksam”

I ett segment av programmet avslöjas en stor nyhet. Nämligen att poddstjärnan och komikern Edvin Törnblom, som har podden Ursäkta med Johanna Nordström, tar över efter Malin Stenbäck som Bachelorette Sveriges programledare. Det är han själv som går ut med nyheten i sändning: 

– Vi har en annan nyhet som Sverige har gått och väntat på, nämligen vem det är som blir programledare för Bachelorette. Och jag kan i dag avslöja att det är Edvin Törnblom, säger han till tittarna och fortsätter:

– Det betyder så mycket jag är så glad och tacksam.

Det populära dejtingprogrammet har rullat över fyra säsonger. Vidare är det nu Amie Bramme Sey som tar rollen som programledare för Bachelor Sverige, även den rollen efter Stenbäck. Hon står över båda programmen på grund av att hon ska bli mamma. När eller om hon kommer tillbaka lämnar vi för stunden osagt.

Du som vill se glimtar om vad som komma skall på fyran kan streama "TV4:s Nyårskarameller" på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL