Bachelorette 2024 – Sonja och Valentins dejt slutar i passionerade kyssar

Bachelorette 2024 – Sonja och Valentins dejt slutar i passionerade kyssar

  • TV4 Play
Sofie Landgren
22 april 2024 kl. 18:04

Sonja: "Det var väldigt härligt"

Valentin Kronlund är en av årets mest populära deltagare i "Bachelorette" 2024. Under säsongens sjunde avsnitt visar det sig att Valentin inte bara är tittarnas favorit, utan även för årets bachelorette Sonja Livbom.

Sonja och Valentin går på date i Bachelorette 2024
Sonja Livbom och Valentin Kronlund. Foto: TV4.

Passionerade kyssar uppstår mellan Sonja Livbom och Valentin Kronlund

Vårens upplaga av realityseerien Bachelorette 2024 är i full rullning på TV4 och hittills har Sonja Livbom varit väldigt reserverad när det kommer till att byta saliv med de manliga deltagarna. Men, under säsongens sjunde avsnitt uppstår en otrolig kemi mellan tittarfavoriten Valentin Kronlund och Sonja under en singeldejt, en dejt som slutar med påtagliga fjärilar i magen och passionerade kyssar.

Sonja kysser Valentin i Bachelorette 2024
Sonja Livbom och Valentin Kronlund. Foto: TV4.

"Jag är imponerad"

Sonja bjuder ut Valentin på en singeldejt med sportig prägel. Paret ger sig ut på en mountainbike-tur i djungeln som avslutas med en flaska vin på en solbädd på stranden under en stjärnklar himmel. Där pratar de om varandras uppväxt och inser hur lika de är som personer. Det blir snabbt tydligt för tittarna att de är väldigt kompatibla med varandra.

– Valentin har verkligen visat upp en äkta, genuin och autentisk sida. Jag är imponerad, det är inte alltid så himla lätt att öppna upp sig på det sättet och han är en fin person, säger Sonja till produktionen.

"Härligt att få en kyss"

Valentin har under hela deras dejt känt att han vill kyssa Sonja, men att det inte riktigt har varit läge, och när han till slut inser att deras dejt börjar lida mot sitt slut så tar han tillfället i akt och frågar Sonja om han får kyssa henne. Soja blir märkbart generad och tar steget och kysser honom. Efter kyssarna blir det fnittrig stämning, de kramar om varandra och man kan riktigt se deras fjärilar i magarna.

– Det var väldigt härligt att få en kyss av Valentin. Det var trevligt. Han är min mest självklara ros hittills, och han har nästan satt standarden att de här kvaliteterna och egenskaperna behövs, jag ser fram emot att träffa Valentin igen, säger Sonja med ett leende.

– Det är väldigt kul att veta att attraktionen även finns från Sonjas sida också och att hon fortfarande vill lära känna mig mer och att jag får fortsätta att vara kvar på det här äventyret. Det är jättekul att få sina känslor besvarade på det sättet, säger Valentin till produktionen.

Som den gentleman han är väljer han att inte dela med sig om den intima stunden med Sonja till de andra deltagarna utan säger att han vill att deras dejt och upplevelser stannar mellan dem.

Missa inte "Bachelorette" 2024 varje måndag och torsdag i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL