Edvin stjäl rampljuset och får säsongens första kyss i Bachelorette 2024

Edvin stjäl rampljuset och får säsongens första kyss i Bachelorette 2024

  • TV4 Play
Karna Mahoney
08 april 2024 kl. 17:04

Den stora vinnaren i kvällens avsnitt

Edvin Törnblom är ny programledare i årets upplaga av dejtingprogrammet "Bachelorette" Sverige. I det tredje avsnittet ger han killarna i huset i uppgift att ragga på honom.

Samling av killarna som är med i Bachelorette Sverige 2024. Foto: TV4
Killarna som är med i Bachelorette Sverige 2024. Foto: TV4.

Vem kan ragga bäst?

Årets upplaga av Bachelorette Sverige har dragit igång! Dejtingprogrammet följer Sonja Livboms jakt på kärleken när hon kommer att dejta flera olika killar för att sedan börja sålla dem efter hand. 

I det tredje avsnittet för säsongen får tittarna se Sonja gå på en solodejt tillsammans med William. Under tiden som de är iväg passar programledaren Edvin Törnblom att steppa in för att se om han kan hjälpa Sonja på traven. Edvin ber resterande deltagare som är kvar i huset att ragga på honom. I rummet där killarna sitter blandas luften av fnitter, nervositet och hybris. 

– Det här är en extremt stor utmaning för mig. Inte nog med att jag ska ragga så ska jag ragga på Edvin som är man, vilket jag aldrig har raggat på, så jag är extremt nervös, säger Anton.

– Om jag skulle sätta mig själv på en raggningsskala, 1-10, så skulle jag nog säga att jag är en 8–8,5 och då är jag väldigt snål, säger Osama. 

Cristopher ger Edvin en puss i Bachelor Sverige 2024. Foto: TV4
Cristopher ger Edvin en puss. Foto: TV4

Säsongens första kyss

Programledaren Edvin Törnblom tränar killarna i hur man blir bra på att ragga och det är flirtig stämning som rör sig i rummet när det är Cristophers tur att gå upp. Efter lite småprat lutar Cristopher sig in en för en kyss men Edvin duckar undan i sista sekunden, vilket får programledaren att rodna.

De båda skrattar och andas ut när de ger varandra en kram och Cristopher går in för en puss på Edvin som landar denna gången!

– Första kyssen i huset, YES! säger Cristopher nöjt och höjer näven i en segergest. 

Edvins raggningslek var till för att han skulle välja de tre killar som var bäst på att ragga och skicka dem på en gruppdejt tillsammans med Sonja. Vinnarna av Edvins lek blev till slut Joar, Tayloor och Daniel

Titta på "Bachelorette Sverige" på TV4 och TV4 Play.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL