Anders Lundin överraskar Robinson–deltagarna – spelar ABBA på gitarr

Anders Lundin överraskar Robinson–deltagarna – spelar ABBA på gitarr

  • TV4 Play
Eyla Runsten
13 maj 2024 kl. 16:05

Alma, Olivia och Maureen sjunger ABBA med Anders

I veckans "Robinson" så ger Alexander Strandberg bort sin vinst till en annan deltagare. På middagen överraskar Anders Lundin dem med tacos och ABBA-låtar på gitarr.

Tre personer av deltagarna ska få njuta av en middag med Anders Lundin, dessa tre blev tillsist Alma Skoog som kom tvåa, Olivia Lindegren och Maureen AsicAlexander Strandberg gav bort sin plats med anledningen att han har ätit mer än dem på Gränslandet. När de kommer till Anders hus så möter han upp de tre tjejerna och blir förvånad över resultatet då det inte är någon Alexander där som vann tävlingen, men glad är han ändå och ger alla en varsin kram.

Anders Lundin överraskar Robinson–deltagarna – spelar ABBA på gitarr
Han ska bara dricka upp kaffet först. Foto: TV4.

Anders Lundin visar sin musikaliska talang – spelar gitarr i Robinson

När de väl sätter sig vid bordet så undrar han vad de är sugna på då de bara har ätit kokos den senaste tiden. Här berättar Olivia att de har pratat otroligt mycket om tacos, här låtsas Anders att bli besviken på deras önskemål och säger att han ska hämta maten. Han ber även dem att inte bli besvikna. Förvånade blir de när Anders kommer tillbaka med saker till tacos och de börjar hugga in. Under måltiden börjar Olivia berätta om första dagen i Robinson och erkänner att om det inte hade varit för de fina ord som Anders hade sagt till henne så hade hon åkt hem redan efter några dagar, när Olivia berättar detta så blir han rörd och fäller en tår eller två.

– Hans ord och hans stöd gjorde att jag kände; okej men jag kan stanna en dag till i alla fall, säger Olivia.

Anders Lundin överraskar Robinson–deltagarna – spelar ABBA på gitarr
Foto: TV4.

När de är mätta och belåtna så är det dags för dessert och då tar Anders fram gitarren. Han börjar spela melodin till ABBAs låt Mamma Mia och tjejerna sjunger med. De njuter av den goda stämningen och alla tre säger att detta kommer vara ett minne för livet. De sitter och gungar med i låten, och Alma önskar att äventyret skulle fortsätta lite längre.

Du som vill hör hur det låter när Anders Lundin spelar gitarr kan göra det på TV4 Play där flera av veckans Robinson-avsnitt ligger ute.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL