Torpet 2023 – Christoffer Hammarlöf

Torpet 2023 – Christoffer Hammarlöf

Filmtopp
Uppdaterad kl. 15:01 | Publicerad 16 januari 2023 kl. 06:01

Farmen-legenden “Blondies” son gör debut i Torpet 2023

Till vardags arbetar Christoffer Hammarlöf, 26, som entreprenör, men nu är han här med ett tydligt mål i sikte. Han ska gå till finalen i Farmen 2023 och inte “lita på någon” under resans gång.

Äntligen rullar årets säsong av Torpet 2023 på TV4 och TV4 Play. Torpet är en utökning av årets säsong av Farmen 2023 som utspelar sig på Norra Brandstorp där utslagna farmare tävlar om amuletter som är viktiga i kampen om att ta sig till Farmens final. Fyra deltagare i taget befinner sig på Torpet Lillängen som är ett litet torp i närheten av farmen. Även detta året ses det som en fördel att ta sig dit. Simpelt och fattigt är bara förnamnen för livet på torpet, men om deltagarna lyckas utföra sina uppgifter och utmaningar kan de ta sig vidare till den stora finalen.

Torpet 2023 – Christoffer Hammarlöf
Christoffer Hammarlöf. Foto: TV4, C More.

Farmen-legenden “Blondies” son gör debut i Torpet 2023

En av årets tre deltagare som är först att flytta in på torpet är Christoffer Hammarlöf, 26, från Uddevalla. Varför namnet Christoffer Hammarlöf kanske låter bekant är eftersom han faktiskt är son till en riktig farmen-legend: Jan “Blondie” Hammarlöf gjorde debut i Farmen 2002 och nu, 20 år senare, gör sonen sitt framträdande i programmet. 

– Pappa hade som råd att inte lita på någon, säger Christoffer. 

Till vardags arbetar Christoffer som entreprenör, men nu får vi se honom i första avsnittet av Torpet 2023 tillsammans med två andra deltagare. Till tidningen Bohusläningen säger Christoffer att han aldrig trodde att han skulle gå i sin pappas fotspår och ställa upp i samma program. Christoffer förklarar att han är en riktig vinnarskalle i tävlingar och förlorar man så får man bita ihop och brösta det.

– Man försöker ändå visa att “tack för en god match, bra jobbat” fast det svider i en som fan, säger han.

Torpet 2023 – Christoffer Hammarlöf
Christoffer Hammarlöf. Foto: TV4, C More.

 

Trots råd från pappa “Blondie” så känner Christoffer att han vill köra sitt eget race. Han säger att det inte är 2002 längre, utan faktiskt 2022. Han påstår att man måste vara manipulativ för att kunna ta sig vidare till final och vinna, hur det kommer gå för honom kvarstår att se.

Om Christoffer lyckas manipulera de andra deltagarna och gå vidare till finalen får vi se på TV4 och TV4 Play. 

Moa Andersson

Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL