Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Farmen 2023 – Eddie Gecer

Farmen 2023 – Eddie Gecer

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 januari 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 januari 2023

Restaurangägaren från Västerås tar plats i Farmen 2023

I TV4:s senaste säsong av "Farmen", 2023-upplagan, träffar vi Eddie Gecer, som är allt annat än rädd för att ta plats på gården.

Nu är det återigen dags för Farmen. Säsongen 2023, vilken är den 16:e i ledet på TV4, välkomnar 12 nya deltagare till en gård. En av årets medverkande som tar klivet in i programmet är Eddie Gecer, som likt Sandra Göransson är från Västmanland.

Eddie Gecer deltagare farmen 2023
Eddie Gecer. Foto: TV4, C More.

Detta är Eddie Gecer i Farmen 2023

Eddie Gecer är en 46-årig restaurangägare från Västerås som kliver in i årets säsong av Farmen, redo att ta över. I en intervju med P4 Västmanland, där Eddie pratade om den nya säsongen, summerade Eddie sin medverkan i programmet med följande ord:

– Det var tufft och jag beundrar bönderna som levde på 1800-talet. Jag överlevde men blev tio kilo lättare och fick skägg på köpet.

Eddie Gecer deltagare farmen 2023
Eddie Gecer. Foto: TV4, C More.

Eddie berättar i sin introduktionsvideo att han är med i Farmen 2023 på grund av kossorna, då han själv nämligen har jobbat med just kossor (på sätt och vis). Hur han anser sig ha jobbat med kossor beskriver han med orden:

– I början var det kebab, och nu är det hamburgare, och det ska bli jätteintressant att få träffa dem.

Eddie kliver in i Farmen och är absolut inte rädd för att ta för sig. Han är först med att läsa upp årets första brev, han är med och vinner första tävlingen och via vinsten får han en av de första amuletterna. Till råga på allt detta blir han också utsedd till årets första storbonde.

Eddies fördel är att han är hungrig på att spela spelet och till en början gagnar det honom väl. Hans största nackdel kan dock bli att han kommer att vara för på och att de andra deltagarna lätt kan störa sig på att han tar för sig för mycket.

Ytterligare nackdel är att han inte förstår ett ord av vad deltagaren Jan-Christer Nilsson, den 68-årige pensionären från Trelleborg, säger.

Missa inte Eddies resa i Farmen 2023 på TV4 Play och TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL