Farmen 2023 – Jan-Christer Nilsson

Farmen 2023 – Jan-Christer Nilsson

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 08 januari 2023 kl. 16:01 | Publicerad 07 januari 2023 kl. 11:01

Pensionären från Trelleborg är med i årets säsong av Farmen

Nu är det äntligen dags för premiären av Farmen 2023 på TV4. En av årets deltagare som flyttar in på gården Norra Brandstorp i Vaggeryds kommun är ingen mindre än pensionären Jan-Christer Nilsson

Nu är det dags för Farmen 2023 att gå av stapeln, vilket är den 16:e säsongen av programmet som TV4 bjuder oss på. En av årets 12 deltagare som flyttar in på gården redan under dag ett är Jan-Christer Nilsson.

Jan-Christer Nilsson deltagare Farmen 2023
Jan-Christer Nilsson. Foto: TV4, C More.

Detta är Jan-Christer Nilsson i Farmen 2023

Jan-Christer Nilsson är en skojfrisk, 68-årig pensionär från Trelleborg som redan från start sätter igång med att retas med ungdomarna på gården. Viktor Bergström, 28 år, en fritidspedagog från Varberg, blir den första av hans offer. I det första avsnittet tvingar Jan-Christer Viktor till att både välta båtar och bada i sjön, vilket Viktor egentligen inte är så sugen på.

Jan-Christers fördel i tävlingen måste vara att han har bra med livserfarenhet med sig in på torpet. Hans nackdel är att ingen förstår vad han säger. I avsnittet berättar han:

– De förstår inte vad jag säger ju. De frågar med en gång, vad sa han nu? Jag kan prata lugnt och fint och då förstår dem, men när de själva havererar med några ord som jag inte har hört ens en gång, då får de det tillbaka från mig. När folk undrar, vad sa han? Ja, det är det jag tycker ska bli roligt.

Missa inte deltagarna kämpa i ren 1800-tals anda på gården Norra Brandstorp i Vaggeryds kommun i Småland på Tv4 och TV4 Play nu under våren.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL