Farmen 2023 – Andreas Gauffin

Farmen 2023 – Andreas Gauffin

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 20 februari 2023 kl. 17:02 | Publicerad 07 januari 2023 kl. 12:01

Skådespelaren från Stockholm kliver in i årets säsong av Farmen

"Farmen" 2023 är nu äntligen här, och en av årets deltagare är ingen mindre än Andreas Gauffin, skådespelaren från Stockholm.

Det är äntligen dags för Farmen 2023 på TV4, det är nu den 16:e säsongen som vi bjuds på av långköraren. En av årets 12 deltagare som gör sig redo att skita ned händerna är Andreas Gauffin.

Andreas Gauffin deltagare Farmen 2023
Andreas Gauffin. Foto: TV4, C More.

Detta är Andreas Gauffin i Farmen 2023

Andreas Gauffin, 46 år, kommer ursprungligen från Strömstad men är bosatt i Stockholm och jobbar som skådespelare. Känner du igen honom är det sannolikt för att vi har kunnat se honom i produktioner som bl.a. Viaplays Heder, TV4:s Morden i Sandhamn och i SVT-serie Dejta.

Andreas Gauffin deltagare Farmen 2023
Andreas Gauffin. Foto: TV4, C More.

Andreas kliver in i årets säsong av Farmen för att vinna. Han tror att det är till en fördel för honom att ha en skådespelarbakgrund, så att han lättare kan manipulera sina motståndare genom att förstärka sina känslor. I sin introduktionsvideo säger han bland annat:

Jag är skådespelare, och det är ju trots allt en tävling, och för att få det sista lilla här så måste jag övertyga dem att fan du sårade mig nu, du får fan inte såra mig, förstår du det?

Han fortsätter att förklara vad hans skådespelarförmåga kan leda till:

– Så det är klart att jag kan putta dem över kanten kanske, om jag vill ... 

Otippat nog har Andreas även 20 års erfarenhet av byggteknisk-support, specialiserad inom VVS, men den här informationen vill han ligga lågt med gentemot de andra deltagarna – han vill inte att de ska se honom som ett hot.

Andreas fördel kan mycket väl visa sig bli just hans skådespelartalang, men hans största nackdel, ja det är katter. Andreas älskar katter och har själv katt hemma, och när han får syn på katterna på gården så lyser han upp och börjar gosa direkt. Det kan nog bli så att katterna på gården gör att Andreas missar att pakta ihop sig med andra deltagare för att lättare ta sig vidare i spelet.

Missa inte Andreas resa i "Farmen" 2023 på TV4 Play och TV4.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL