The Marvels är veckans stora biofilm – se den sista förhandstitten

The Marvels är veckans stora biofilm – se den sista förhandstitten

Axel Diedrichs
07 november 2023 kl. 20:11

Premiär redan på onsdag

I morgon är det premiär för Disneys nya storfilm "The Marvels" av Nia DaCosta som senast gjorde skräckisen "Candyman". Ladda upp med sista trailern här.

Bland Marvels nya filmer 2023 så återstår nu bara en, The Marvels, som släpps på landets biografer i morgon, onsdag. Den sista trailern som släpptes för mindre än ett dygn sedan är inte bara en pampig sådan... den vittnar om att vi får återse flera av hjältarna från supergruppen Avengers göra någon form av comeback. Det är med andra ord bäddat för en stor final på serietidningsjättens filmår.  

Otippad trio ska rädda universum

I den nya filmen hamnar Carol i ett maskhål som får hennes krafter sammankopplade med Kamala Khan – som går under namnet Ms. Marvel – men också S.A.B.E.R.-astronauten Monica Rambeau, som är hennes avlägsna systerdotter. Tillsammans måste trion göra allt dekan för att rädda universum från att förgöras av ett stort hot. 

Regissören Nia DaCosta som här gör sin debut för Marvel, har erkänt att det var en svår och krävande inspelning som hon tappade greppet om. Men vi får hoppas att hon och sitt team fick ordning på det hela, så att publiken får sig en värdig upplevelse i höstrusket. Men oavsett har de en gedigen rollista till att bländas av i storbildsformat; på den tar Brie LarsonSamuel L. Jackson och Teyonah Parris plats. I vilken utsträckning vi kommer att få se Avengers-stjärnorna Robert Downey Jr. och Chris Evans återstår att se. Möjligen rört det sig uteslutande om arkivmaterial från tidigare filmer.

Spana in den sista glimten av "The Marvels" innan den slår ned på bio här:

Säkra dina biljetter till premiären av "The Marvels" i morgon på Filmstadens hemsida.

NÄSTA ARTIKEL