Trubbel i paradiset i Gift vid första ögonkastet

Trubbel i paradiset i Gift vid första ögonkastet

  • SVT Play
Karna Mahoney
06 maj 2024 kl. 21:05

Parens första bråk

I veckans avsnitt av "Gift vid första ögonkastet" börjar det skava lite bland paren. Bråken handlar om allt från att möta varandras behov till naglar.

Jim och Linnea pratar med Kalle Norwald om sina behov. Foto: SVT
Jim och Linnea pratar med Kalle Norwald om sina behov. Foto: SVT

Finner nya egenskaper hos varandra

Gift vid första ögonkastet är programmet där åtta singlar matchas ihop av experter för att gifta sig. Efter bröllopet spenderar paren totalt fem veckor ihop innan de ska bestämma sig om de vill spendera resten av sina liv tillsammans. 

Den pågående säsongen av Gift vid första ögonkastet är nu framme vid sitt femte avsnitt och det är dags för midsommarfirande. Paren har spenderat totalt två veckor tillsammans och hittills har större delen av tiden bestått av en “lära känna”-period och det verkar som att inte alla paren gillar vad de har funnit för egenskaper i sina partners. 

Hittar inte rätt behov

Först ut är Linnea och Jim som inte lyckas möta varandra i sina behov. Jim behöver mycket fysiskt närhet, något han ger till Linnea men som hon tycker är jobbigt att ta emot. Linnea är istället i behov av eget utrymme vilket Jim tycker känns avvisande för honom. 

– Det har känts asså allt möjligt. Det kan vara minsta lilla grej som jag bara känner, nej, men det där vill inte jag ha men samtidigt, det är en sak av tusen. Man gillar inte allt med sin partner, det gör man inte, säger Linnea till produktionen om sin relation till Jim. 

Torsten och Anastasia bråkar om naglar. Foto: SVT
Torsten och Anastasia bråkar om naglar. Foto: SVT

Bråk om naglar 

Nästa par som har haft sitt första bråk är Anastasia och Torsten. Paret träffar Anastasias kompisar en kväll och Anastasia berättar om hur deras relation har fungerat sedan deras bröllopsdag och nämner även att de har haft sitt första bråk om hennes naglar. Anastasia berättar i programmet att hon har fixat sina naglar inför sin bröllopsdag och Torsten har haft en stark reaktion på det. De har även en diskussion om vilken typ av tjejer det är som går och fixar sina naglar på salong. 

– Jag gillar dem inte. Nummer ett på min lista, otympliga naglar, säger Torsten till Anastasia om hennes naglar. 

Anastasia säger att hon återberättade historien på ett dåligt sätt vilket Torsten upplevde som förminskande. Torsten förklarar händelsen som att Anastasia har förklarat på ett väldigt aggressivt sätt. 

Ska paren lyckas hitta tillbaka till varandra igen? Fortsättning följer i "Gift vid första ögonkastet" på SVT och SVT Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL