gift vid första ögonkastet

Så gick det för paren i Gift vid första ögonkastet 2022

  • SVT Play
Uppdaterad kl. 09:05 | Publicerad 30 maj 2022 kl. 07:05

Vad tar deltagarna för beslut i säsongens sista avsnitt?

SVT:s populära realityserie där singlar paras ihop av experter, är nu inne på sitt sista avsnitt. Så gick det för paren i Gift vid första ögonkastet 2022!

Mer läsning:

Under åtta veckors tid har vi fått följa de olika paren i SVTs realityserie Gift vid första ögonkastet. Under säsongens gång har deltagarna hunnit bli ihopparade av experter, ingå giftermål vid första mötet och testat på det gifta livet i en månad. I det sista avsnittet tvingas de alla ta det slutgiltiga beslutet – ska de fortsätta vara gifta, eller skilja sig? 

Så gick det för paren i Gift vid första ögonkastet 2022

Bodil och Hans
Bodil och Hans i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT 

Bodil och Hans har som par varit ett osäkert kort redan sedan start. Efter att Bodil valde att dra sig ur programmet innan hon mött Hans, men sedan ändrade sig och ville vara med igen, har paret tappert kämpat för att hitta ett samförstånd och trygghet i varandra, men i säsongens sista avsnitt väljer Hans att ta av sig ringen. Anledningen: han tycker inte att deras samtal flyter på tillräckligt enkelt. Bodil berättar i programmet att hon känner sig chockad över Hans ord, men att hon trots det är glad att hon tog chansen att vara med i experimentet. 

Jonas och Martin
Jonas och Martin i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

Jonas och Martin har sedan vigseln kämpat med sina olikheter. Jonas känner sig trygg i att ha rutiner, vill ha det rent i hemmet och är som person känslig medan Martin tar dagen som den kommer och inte har något problem med lite oreda eller hårda ord. I säsongens sista avsnitt väljer de båda att tacka nej till fortsatt äktenskap, men de säger båda att det finns en stor chans att de kommer att umgås i framtiden. 

Louis och Jonas
Louise och Jonas i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

Louise och Jonas har varit en solskenshistoria sedan start – och det enda paret som har känts som ett helt säkert kort. Till föga stor förvåning väljer de båda slutligen att fortsätta vara gifta, och är därmed det enda paret i programmet som varit en framgång. Med stor förståelse inför varandras historia, attraktion och ömhet fortsätter de nu sin resa på egen hand. 

Gift vid första ögonkastet 2022 finns att streama i sin helhet på SVT Play.

Mer läsning: 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL