Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Gift vid första ögonkastet

Märtha i Gift vid första ögonkastet: ångrar kyssen med Axel

  • SVT Play
Aliah Liebst | Nyhet
02 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
02 maj 2022

"Väldigt konstigt och obekvämt att kyssa någon man inte vill"

I "Gift vid första ögonkastet" följer vi hur ofrivilliga singlar paras ihop av experter, för att direkt gifta sig och flytta in med varandra. För Märtha och Axel går inte allting felfritt när attraktionen misslyckas med att gro hos Märtha.

I det fjärde avsnittet av Gift vid första ögonkastet – programmet där singlar paras ihop av experter för att ingå äktenskap, får vi se hur de olika paren får en första smak av samlivet. Tillsammans åker paren ut på landet för en avslappnande helg och för att bekanta sig ytterligare med varandra. 

För Märtha och Axel har relationen varit svajig sedan start med utebliven attraktion från Märthas sida och beslutet att flytta isär redan i det tredje avsnittet. Trots parets svårigheter har de bestämt sig för att ändå fortsätta vara med i programmet, men i det senaste avsnittet blir det inte enklare för Märtha. 

Märtha och Axel i gift vid första ögonkastet
Axel och Märtha i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

Attraktionen misslyckas med att gro

Märtha berättar i avsnittet att hon kände sig ovillig till närhet med Axel redan vid första kyssen under vigseln, men att hon gjorde det ändå för att det skulle se bättre ut. Hon säger också att man såklart aldrig ska kyssa någon man inte vill kyssa och att denna vetskapen kan ha bidragit till ytterligare motvilja från hennes sida. Attraktionen har fortsatt misslyckats med att gro hos Märtha. 

Märtha i gift vid första ögonkastet
Märtha i gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

När Axel närmade sig Märtha för att kyssa henne kände hon bara ”nej, nej, nej”. I efterhand säger Axel om situationen att han kanske borde ha frågat Märtha innan han närmade sig. I slutändan bestämmer sig Märtha för att bygga en mur av kuddar mellan dem för att hålla dem isär. 

Hur Märtha och Axels relation utvecklar sig går att se i nästa avsnitt av Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet" 2022 sänds 20.00 på måndagar på SVT och går även att streama på SVT Play.

 Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL