Här tatuerar sig deltagarna i Hotell Romantik 2024: Det gör ont!

Här tatuerar sig deltagarna i Hotell Romantik 2024: "Det gör ont!"

  • SVT Play
Sofie Landgren
24 mars 2024 kl. 08:03

Ett par skaffar matchande tatueringar

Veckans avsnitt av "Hotell Romantik" 2024 i SVT bjuder bland annat på graffitimålning, en annorlunda fotbollsmatch, men framförallt en extra galen aktivitet där deltagarna tatuerar sig.

Deltagarna tatuerar sig i hotell romantik 2024
Foto: SVT.

Anneli och Thomas tatuerar in sin kärlek för varandra

Att Anneli Holm, 66, och Thomas Hynes, 66, snabbt fattat tycke för varandra i årets upplaga av Hotell Romantik i SVT råder det inget tvivel om. Under veckans avsnitt väljer de dessutom att ta relationen till en helt ny nivå genom att föreviga sin kärlek för varandra med matchande tatueringar. Ingen av dem ser ut att tycka att det gör särskilt ont och responsen från de andra deltagarna är bara positiva. De får extra mycket beröm för att att svanarna tittar mot varandra när de håller hand, en detalj som givetvis var väl uttänkt av paret.

– Nej, men vi har valt varsin svan för att det är ju Hotell Romantiks lilla symbol, och då tänker vi att det var roligt att ha varsin, säger Anneli till produktionen.

– Som svanen symboliserar, de är ett par, de håller ihop för evigt och de är roliga, coolt! säger Thomas till produktionen.

Carmen tatuerar sig i hotell romantik 2024
Carmen Valdes Bravo. Foto: SVT.

"Det gör ont!"

Ytterligare en modig deltagare som väljer att göra en permanent tatuering är Carmen Valdes Bravo, 65, som har lite svårare att hantera smärtan. Som tur är får hon en fenomenal stöttning från Kerstin Stålhammar Helm, 85. Kerstin har sedan tidigare tatuerat sig och hon försöker peppa Carmen genom att förklara att det inte gör ont och att hon finns vid Carmens sida under hela händelseförloppet, någonting som inte tar bort smärtan för Carmen trots allt.

– Aj, Madonna, AJ, AJ, det gör ONT! Aj, aj, aj, kära någon. Varför gör jag såna här saker, säger Carmen samtidigt som Kerstin säger till henne att ligga still.

Resultatet blev en liten röd ros på ena bröstet som Carmen är riktigt stolt över.

Kerstin Tatuering Hotell Romantik 2024
Kerstin. Foto: SVT,

"Ja, jag vill leva La Dolce Vita"

Trots Carmens tydliga tecken på smärta kan årets äldsta deltagare Kerstin inte låta bli att få sig en ny tatuering. Motivet blir en textrad från After Darks fantastiska schlagerdänga La dolce vita.

Oj, oj, oj, vilket minne. Så kommer jag här ifrån och kommer hem "my girls, mami, look, here", "grandma, you are crazy", säger Kerstin samtidigt som hon gestikulerar upp en bild av när hon visar barnbarnen hemma i Sverige.

Missa inte "Hotell Romantik" 2024 i SVT och på SVT Play varje söndag!

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL