85-åriga Kerstin Helm åkte till Portugal för att hitta kärleken i TV

85-åriga Kerstin Helm åkte till Portugal för att hitta kärleken i TV

  • SVT Play
Sofie Landgren
15 februari 2024 kl. 09:02

Medverkar i nya säsongen av "Hotell romantik"

En av årets deltagare som har checkat in i det genuina slottet, även kallat "Hotell Romantik", i Portugal för att hitta kärleken med hjälp av SVT är ingen mindre än Kerstin Stålhammar Helm. Här kan du lära känna Kerstin mer!

85-åriga Kerstin Helm åkte till Portugal för att hitta kärleken i TV
Kerstin. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Det här är 85-åriga Kerstin Stålhammar Helm i Hotell Romantik säsong 2

Den 18 februari är det premiär för dejtingprogrammet Hotell Romantik 2024 i SVT och 24 nya singlar känner sig nu redo för att försöka hitta den rätta på det genuina slottet i Portugal, som en bonus är alla sökande singlar över 65 år. En av årets dejtingsugna är Kerstin Stålhammar Helm, 85, från spånga.

Kerstin, 85-årig administratör bosatt i Spånga, mer specifikt Solhem utanför Stockholm, har varit änka i 6 år men känner sig äntligen redo för att hitta kärleken. Det var efter att hennes man gick bort 2017 som kärlekslivet tog ett abrupt slut. Paret var gifta i hela 53 år och efter makens bortgång väcktes en ilska inom Kerstin.

–  Jag kände sådan ilska mot livet efter att min man gick bort 2017. Men den ilskan har jag försökt hämta kraft från, jag försöker leva livet så mycket jag bara kan. Det har jäklar i mig varit dags för oss också att vara med i dejting-tv. Självklart söker vi också kärleken, säger Kerstin om att dejta i hög ålder i en intervju med tidningen Mitt i Stockholm.

Drömmer om en partner att duscha med

I ett klipp inför sin medverkan i programmet berättar Kerstin om vad hon drömmer om att göra mest med sin framtida partner.

– Min dröm är ju att gå in i duschen tillsammans och duscha. Tvåla in oss och känna varandra på kropparna, det skulle jag vilja uppleva. Ett liv tillsammans med en ny man, det skulle ju faktiskt vara stimulerande. Jag saknar det, säger Kerstin.

Missa absolut inte Kerstins jakt på kärlek i årets upplaga av "Hotell Romantik" med start den 18 februari i SVT1 och på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL