Här är deltagarna som lämnar Hotell Romantik 2024 – åker hem som singlar

Här är deltagarna som lämnar Hotell Romantik 2024 – åker hem som singlar

  • SVT Play
Sofie Landgren
14 april 2024 kl. 09:04

Det blev ingen kärlek

Det har blivit dags för säsongsavslutning i vårens upplaga av "Hotell Romantik" i SVT. Nu får tittarna ta del av deltagarnas sista beslut om att antingen checka ut och lämna hotellet, eller stanna kvar med sin nyfunna kärlek. Dessvärre är det ett stort gäng singlar som lämnar utan partner.

Här är deltagarna som lämnar Hotell Romantik 2024
Eva, Ramón, Yvonne, Lasse, Ninni, Klaus-Dieter. Foto: Janne Danielsson /SVT.

Här är singlarna som åker hem utan kärlek i "Hotell Romantik" 2024

Att Hotell Romantik i SVT har visat sig vara ett bra sätt att hitta kärleken på äldre dagar råder det inget tvivel om, och trots att säsongen faktiskt lett till ett stort antal par så är det en mängd deltagare som checkar ut och åker hem som singlar under säsongens sista avsnitt. Här är deltagarna som inte lyckades finna mer än vänskap för varandra.

Kristina “Keyyo” Petrushina och Erik Ekstrand samlar gänget och ställer individuellt frågan om deltagarna vill stanna kvar på hotellet som par, eller om man väljer att checka ut och åka hem som singel. Först ut som väljer att lämna är Ali Gheysari, 73, sedan Eva Sterner, 73, Ramón Guerrero, 71, Diana Gulliksson, 65, Heikki Pohjolainen, 68, och Lars "Lasse" Ljungström, 74. Innan Lasse väljer att checka ut räcker han över en gåva i form av ett foto på honom som ung till Yvonne Hammarström, 65. Yvonne tar emot gåvan och blir rörd över den fina gesten och väljer sedan att checka ut med.

– Presenten var en bild på Lasse som ung pojke, och den är jättefin. Vi får fundera över vad som hänt nu, man är ju här för att man vill träffa någon, och det kan ju vara Lasse, det kan ju det, det vet vi ju inte, men man kan ju hoppas, för det är en fin man det här, säger Yvonne till både Lasse och produktionen.

Säsongsavslutning i Hotell Romantik 2024
Kerstin, Ali, Diana. Foto: Janne Danielsson /SVT.

"Jag tycker herrarna här var lite för sega, trötta!"

Klaus-Dieter Gucia, 76, väljer att lämna och passar på att tacka sina med-deltagare för allt stöd och han berättar att han är glad för den fina vänskap han får ta med sig hem. Även Ninni Rosén Tarrant, 68, väljer att åka hem, men berättar att hon är glad för att ha fått chansen att vara med på kärleks-resan. När det väl kommer till säsongens äldsta deltagare, och näst intill hela Sveriges favorit Kerstin Stålhammar, 85, så tackar hon för den trevliga upplevelsen men delar med sig av vad hon egentligen tycker om säsongens utbud av män.

– Jag valde att åka härifrån för det fanns ingen som jag ville ha, eller han ville ha mig. Jag tycker herrarna här var lite för sega, trötta! säger Kerstin till produktionen innan hon lämnar.

Final i Hotell Romantik 2024
Lotta, Anna, Rickard. Foto: Janne Danielsson /SVT.

Tre deltagare lämnar på ett annorlunda vis

Anna Efverlund, 72, säger att hon vill stanna kvar med norskfödde Atle Johansen, 66, dessvärre är inte Atles känslor ömsesidiga och han tackar nej till hennes erbjudande. Han väljer istället att stanna kvar med en annan deltagare, nämligen Åsa Wennström, 71.

– Jag vart lite förvånad faktiskt, för mig var det lite otippat, men jag säger som indierna, tiden kommer. Här säger vi att tiden går, men det är mycket bättre att säga ja,ja, vi får se, säger Anna till produktionen innan hon checkar ut.

Två andra deltagare som faktiskt lämnar programmet är Lotta Ramel, 66, och Rickard Engberg, 71. Paret gör dock en liten luring och väljer att åka hem tillsammans. De väljer att checka ut från hotellet för att utforska deras nyfunna relation på eget håll.

Vi på Filmtopp önskar samtliga deltagare lycka till vidare med kärleken på hemmaplan, och vi vill tacka för deras otroligt fina medverkan i "Hotell Romantik" 2024 i SVT.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL