Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet 2022: Bodil och Hans

  • SVT Play
Aliah Liebst | Nyhet
26 april 2022
Aliah Liebst | Nyhet
26 april 2022

Ett av paren i Gift vid första ögonkastet

I "Gift vid första ögonkastet" 2022 har åtta ofrivilliga singlar parats ihop och ingått äktenskap med varandra. Under kommande fyra veckor ska de tillsammans avgöra om de vill leva tillsammans – eller skilja sig. Ett av paren är Bodil och Hans.

SVT:s realityserie Gift vid första ögonkastet är tillbaka med en åttonde säsong! I programmet får vi se hur åtta främlingar paras ihop av experter för att sedan ingå äktenskap redan vid första mötet. Att förlita sig på andra när det kommer till val av livspartner kan vi nog alla hålla med om är något gastkramande, det är när allt kommer omkring åtskilliga faktorer som ska klaffa. Bodil och Hans är ett av paren som fick en brokig start. 

Gift vid första ögonkastet
Bodil och Hans i Gift vid första ögonkastet 2022. Foto: SVT 

Bodil: 

Ålder: 41
Yrke: Hundinstruktör
Ort: Hölö

Hans:

Ålder: 45 
Yrke: Personlig tränare 
Ort: Stockholm

Redan innan Bodil och Hans hunnit träffas och ingå äktenskap fick Bodil kalla fötter och drog sig ur experimentet – någonting som gjorde att paret sedan fick en brokig start när hon ändrade sig och valde att vara med trots allt. När Bodil drog sig ur kände Hans sig hjärtekrossad (läs mer här) så när han fick reda på att Bodil ville vara med igen var det inte alls självklart för honom att tacka ja, han hade gått vidare. 

Med det i beaktning kommer det förmodligen att vara avgörande huruvida Bodil kan sänka garden och hänge sig åt experimentet eller inte, när det kommer till parets framgång. Med tanke på Bodils svårigheter sedan tidigare med att öppna upp är parets framtid osäker, men kanske gör det faktum att de båda är empatiska människor som jobbar med att coacha andra saken enklare. 

"Gift vid första ögonkastet" 2022 sänds 20.00 på måndagar på SVT och går även att streama på SVT Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL