Gift vid första ögonkastet

Bodil hoppade av Gift vid första ögonkastet före giftermålet

  • SVT Play
Uppdaterad kl. 13:04 | Publicerad 12 april 2022 kl. 10:04

Motparten Hans hjärtekrossad över beskedet

"Gift vid första ögonkastet" 2022 har introducerat årets parmatchningar. När Bodil plötsligt hoppade av programmet lämnade hon en hjärtekrossad Hans efter sig.

I realityserien Gift vid första ögonkastet matchar relationsexperter ihop ofrivilliga singlar, som redan vid första mötet med varandra ska ingå äktenskap. Paren får sedan leva tillsammans under fyra veckor och därefter måste de bestämma sig för om de ska fortsätta vara tillsammans - eller skilja sig.

I gårdagens nypremiär av programmet introducerades vi för årets par, men när hundinstruktören Bodil, 41, plötsligt får panik och drar sig ur programmet avtar den hjärtevärmande stämningen. Hennes tilltänkta motpart – den personliga tränaren Hans, 45, var märkbart förtvivlad efter nyheten.

Gift vid första ögonkastet
Bodil och Hans i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT.

Hans berättar om känslorna i programmet 

När Hans fick beskedet om att han skulle få vara med i programmet skrev han direkt på avtalen för att sedan prova ut ringar och börja bjuda in gäster till bröllopet.

När programmet kort därpå meddelar att hans tilltänkta fru har hoppat av programmet blir han hjärtekrossad och säger i programmet att han måste vara den enda i världen någonsin som är heartbroken och inte ens vet vem han är heartbroken för. I förvirringen börjar han undra om någon av kvinnorna han går förbi på stan är hans perfekta match – som han aldrig kommer få träffa. 

Bodil om beslutet

Bodil berättar i programmet att hennes beslut att hoppa av grundar sig i att hon fick panik över hela processen. Hon kände sig stressad och upplevde att allting gick för fort. I programmet berättar hon att hon tog beslutet både för sig själv och för Hans - det skulle inte bli bra om hon inte var i balans. 

Gift vid första ögonkastet sänds på måndagar på SVT, avsnitten går också att se på SVT Play. 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL