Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet 2022: Louise och Jonas

  • SVT Play
Uppdaterad 20 april 2022 kl. 17:04 | Publicerad 19 april 2022 kl. 11:04
ANNONS
ANNONS

Kommer paret vara bundna efter programmet?

I Gift vid första ögonkastet 2022 har åtta ofrivilliga singlar parats ihop och ingått äktenskap med varandra. Under kommande fyra veckor ska de tillsammans avgöra om de vill leva tillsammans - eller skilja sig. Ett av paren är Louise och Jonas.

SVT:s realityserie Gift vid första ögonkastet är tillbaka med en åttonde säsong! I programmet får vi se hur åtta främlingar paras ihop av experter för att sedan ingå äktenskap redan vid första mötet. Att förlita sig på andra när det kommer till val av livspartner kan vi nog alla hålla med om är något gastkramande, det är när allt kommer omkring åtskilliga faktorer som ska klaffa. Louise och Jonas är ett av de paren där matchningen känns klockren! 

Gift vid första ögonkastet
Louise och Jonas i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

Louise: 

Ålder: 31
Yrke: Kommunikationsansvarig
Ort: Bromma 

Jonas:

Ålder: 32
Yrke: HR
Ort: Stockholm

Kalle Norwald, en av programmets experter som ansvarat för att matcha ihop paren, menar att Louise och Jonas blev ihopparade på grund av att de i princip beskrev varandra när de skulle berätta om sin drömpartner, matchningen blev därför självklar. Lyckligtvis är detta någonting som lyser igenom redan från första stund i mötet mellan dem – parets ömsesidiga attraktion, humor, lättsamhet och vilja att älska knyter dem samman på ett minst sagt hjärtevärmande sätt.

Paret är dessutom enormt lyhörda mot varandra – någonting som känns extra viktigt i denna matchningen sett till Louise sjukdomshistoria som har gjort henne osäker inför relationer. Att paret fortsätter vara bundna via giftermål efter programmet känns just nu som en självklarhet, men naturligtvis kan mycket hända under de fyra veckor som de ska bo tillsammans. 

"Gift vid första ögonkastet" 2022 sänds 20.00 på måndagar på SVT och går även att streama på SVT Play.

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL