Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet 2022: Märtha och Axel

  • SVT Play
Uppdaterad 21 april 2022 kl. 09:03 | Publicerad 19 april 2022 kl. 12:00

Ett av paren i Gift vid första ögonkastet

I Gift vid första ögonkastet 2022 har åtta ofrivilliga singlar parats ihop och ingått äktenskap med varandra. Under kommande fyra veckor ska de tillsammans avgöra om de vill leva tillsammans – eller skilja sig. Ett av paren är Märtha och Axel.

SVTs realityserie Gift vid första ögonkastet är tillbaka med en åttonde säsong! I programmet får vi se hur åtta främlingar paras ihop av experter för att sedan ingå äktenskap redan vid första mötet. Att förlita sig på andra när det kommer till val av livspartner kan vi nog alla hålla med om är något gastkramande, det är när allt kommer omkring åtskilliga faktorer som ska klaffa. Axel och Märtha är ett av de paren i serien där matchningen inte är helt självklar. 

Axel och Märtha i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

Axel: 

Ålder: 28
Yrke: servertekniker 
Ort: Stockholm 

Märtha: 

Ålder: 33
Yrke: Civilekonom 
Ort: Stockholm 

Axel och Märtha matchades i första hand ihop för att de har liknande värdegrund och samma syn på livet. De vill inte ha ett konventionellt svenssonliv, utan suktar efter en tillvaro fylld av äventyr och stimulerande diskussion. De båda har också ett stort socialt intresse, någonting som de upplever ger dem energi. 

På pappret är Axel och Märtha en klockren match, men vid första mötet känner inte Märtha av attraktionen – någonting som sätter käppar i hjulet för den begynnande romansen. Att paret skulle fortsätta vara gifta vid säsongens slut känns därför mer avlägset för varje avsnitt som sänds, men som vi alla vet kan känslor skifta. Kanske binder deras gemensamma sidor dem samman i slutändan trots allt. 

"Gift vid första ögonkastet" 2022 sänds 20.00 på måndagar på SVT och går även att streama på SVT Play

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL