gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet 2022: Jonas och Martin

  • SVT Play
Uppdaterad kl. 07:04 | Publicerad 25 april 2022 kl. 00:04

Kommer paret vara bundna efter programmet?

I Gift vid första ögonkastet 2022 har åtta ofrivilliga singlar parats ihop och ingått äktenskap med varandra. Under kommande fyra veckor ska de tillsammans avgöra om de vill leva tillsammans - eller skilja sig. Ett av paren är Jonas och Martin.

SVT:s realityserie Gift vid första ögonkastet är tillbaka med en åttonde säsong! I programmet får vi se hur åtta främlingar paras ihop av experter för att sedan ingå äktenskap redan vid första mötet. Att förlita sig på andra när det kommer till val av livspartner kan vi nog alla hålla med om är något gastkramande, det är när allt kommer omkring åtskilliga faktorer som ska klaffa. Vi håller tummarna för att Jonas och Martin håller ihop efter det att kulisserna sänks! 

Gift vid första ögonkastet
jonas och Martin i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

Jonas:

Ålder: 30
Yrke: Avdelningschef
Ort: Örebro

Martin: 

Ålder: 35
Yrke: Försäljningschef
Ort: Stockholm

Jonas och Martin är ett av de paren där romansen sakta men säkert blommar ut. Enligt experterna som ansvarar för att matcha ihop paren i programmet är Jonas och Martin en bra match för att de liknar varandra på många sätt: de vill båda andra väl, vännerna är en viktig del i deras tillvaro och de har liknande intressen – som att gå på loppis. 

Samtidigt har de också sina olikheter som har potentialen att sätta käppar i hjulet för dem – Martin tar livet som det kommer och tycker att lite oreda är en del av det, medan Jonas är lite mer av en pedant. Han har svårt för oreda och det kan sträcka sig från allt mellan disk i diskhon till att kuddarna ligger fel i soffan. För att paret ska hålla kommer de förmodligen att behöva komma överens om hur de ska strukturera i hemmet för att båda ska bli nöjda, men förhoppningsvis sätter de kärleken i första rummet. 

I det senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet 2022 bestämmer Märtha sig dessutom för att Axel borde flytta ut ur hennes lägenhet och att hon vill fortsätta experimentet på ett vänskapligt plan, tills vidare.

"Gift vid första ögonkastet" 2022 sänds 20.00 på måndagar på SVT och går även att streama på SVT Play

Mer läsning: 

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL