Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Eagles säsong 5 – detta vet vi

Eagles säsong 5 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022

Hur ser det ut för Eagles framtida existens?

Fyra säsonger av den omåttligt populära ungdomsserien "Eagles" har det hunnit bli. Tillhör du dem som följt serien slaviskt är du säkert nyfiken på vad som händer efter den fjärde säsongen. Kan vi vänta oss en säsong 5 av serien?

"Eagles" är den Oscarshamnbaserade ungdomsserien som blivit en stor succé på SVT efter sin premiär 2019. Sedan dess har det hunnit bli fyra uppskattade säsonger och i den fjärde säsongen har karaktärerna i serien kastats in i deras sista termin på gymnasiet – en tid som borde vara helt underbar, men så blir det inte riktigt. Istället ställs karaktärerna inför omvälvande händelser och livsval. 

Men hur blir det efter avslutet i säsong 4? Kommer vi att få fortsätta följa karaktärerna även framöver, trots att de slutat gymnasiet? Filmtopp har svaret.

Kommer Eagles säsong 5?

Artikel på Filmtopp

Har du hängt med i svängarna vet du antagligen att det här stycket innehåller dåliga nyheter om du hoppades på en säsong 5. Det har länge varit känt att planerna var att avrunda Eagles med den fjärde säsongen och så ser det också ut att bli.

I Filmtopps intervju med stjärnorna Alva Bratt och Adrian Öjvindsson pratar de exempelvis öppet om att ta farväl av serien och varför det är rätt beslut. För den som höll tummarna för en sista minuten-twist som kunde blåsa nytt liv i serien ser det alltså hopplöst mörkt ut.

Dessa streamingtider kan det vara förrädiskt att definitivt säga att en serie tar slut – vi har sett både gamla klassiker och nyligen nedlagda projekt få nytt liv otaliga gånger de senaste åren – men med en ungdomsserie som Eagles ser det så definitivt ut som det kan bli. Det bästa man kan hoppas på i form av en fortsättning är sannolikt en remake eller dylikt någon gång i framtiden.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL