Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alva Bratt & Adrian Öjvindsson om Eagles säsong 4

Alva Bratt & Adrian Öjvindsson om Eagles säsong 4

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
28 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
28 januari 2022

Stjärnorna om att ta farväl till serien

Idag är det premiär för den efterlängtade sista säsongen av "Eagles" på SVT Play. Filmtopp har pratat med seriens huvudrollsinnehavare Alva Bratt och Adrian Öjvindsson inför den stora finalen.

Den Oskarshamnsbaserade ungdomsserien Eagles hade sin premiär i mars 2019 och blev en genast succé. Sedan dess har den varit ett av SVT:s flaggskepp för deras yngre målgrupp. Med den fjärde säsongen som har premiär idag på SVT Play ska serien tas i mål. Filmtopp har pratat med de två huvudrollsinnehavarna Alva Bratt och Adrian Öjvindsson. De berättar om varför det känns rätt att avrunda serien här, vilket som varit deras bästa minne på inspelningsplats och varför den sista säsongen varit den roligaste att göra. 

Se Filmtopps intervju med Alva Bratt och Adrian Öjvindsson här:

Du hittar alla våra filmade intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

Handlingen i Eagles säsong 4

Sista terminen på gymnasiet har börjat och allt borde vara fantastiskt. Istället ställs karaktärerna inför omvälvande händelser och livsval. Felicia (Alva Bratt) befinner sig på rehab efter sitt självmordsförsök och hon vill bara fokusera på sitt välmående och ta studenten. Men den person hon behöver mest för att ta sig vidare finns inte där. För Ludvig (Adrian Öjvindsson) är tyngd av skottlossningen mellan Jack (Filip Wolfe Sjunnesson) och hans bror Andreas (Oskar Laring).

Amie (Yandeh Sallah) försöker hitta balansen mellan sin musikkarriär och att vara sig själv. Men hennes skivbolag har helt andra planer. Dessutom är Amie och Elias (Edvard Olsson) i början av sin relation, men Elias har ett helt annat fokus. Han tränar maniskt, håller strikt diet och är helt uppslukad av att nå sina hockeydrömmar. Vad det än kostar.

För Klara (Sarah Gustafsson) känns det som att hon bär hela Oskarshamn på sina axlar. Företaget Geced ska läggas ner mot hennes vilja, och en stor del av jobben i staden kommer försvinna. Nu blir det upp till Klara att förhindra detta.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL