Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ryan Reynolds i Free Guy

Ryan Reynolds tar paus från filmvärlden

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 oktober 2021

Precis klar med sin nya film

Hollywoodstjärnan Ryan Reynolds tar en paus från att göra film. Detta meddelade han på sin Instagram. Strax därefter bestämde sig hans fru för att leka troll i kommentarsfältet.

Aktuell med den kritikerhyllade actionkomedin Free Guy – filmen som kan beskrivas som Truman Show möter LEGO-filmen, om en NPC-karaktär i ett TV-spel som inser att han lever i ett TV-spel – väljer nu Ryan Reynolds att ta en paus.

Efter att ha avslutat filmandet av sin nästkommande projekt Spirited berättade Reynolds på Instagram att han tar en sabbat från filmindustrin.

Dansar och sjunger i julmusikal

I samband med att han breakade nyheten delade han med sig av flera bilder från filmen, som du kan se ovan.

Spirited är en komedimusikal baserad på Charles Dickens klassiska långnovell En julsaga, men i modern tappning och där han Reynolds spelar mot skådespelare som Will Ferrell, Aimee Carrero och Octavia Spencer.

Samtidigt som En julsaga har filmatiserats många gånger om, och då menar vi MÅNGA gånger om, ser det ut som att vi får se den i helt nytt ljus den här gången.

Blake Lively snabb med att kommentera

Blake Lively
Blake Lively i "A Simple Favor". Foto: Lionsgate.

I sitt annonserande skriver Ryan Reynolds följande om sitt beslut:

"Inte säker på om jag hade varit redo att tacka ja till en så här utmanande film för bara tre år sedan. Sjunga, dansa och leka i sandlådan med Will Ferrell fick en hel del drömmar att gå i uppfyllelse. Och det är min andra film med den fantastiske Octavia Spencer.

Perfekt tid för att ta en liten sabbat från filmskapande. Jag kommer att sakna varje sekund av att jobba med denna sinnessjukt talangfulla grupp med kreatörer och artister.

Dessa dagar betyder vänlighet lika mycket som talang. Jag har haft turen att arbeta med folk som blomstrar av både och."

MER LÄSNING:

Ryan Reynolds fru Blake Lively var snabb med att trolla skådespelaren i kommentarsfältet:

"Michael Caine gjorde det först", skrev hon och syftade på att den tvåfaldigt Oscarsbelönade britten nyligen meddelade att han skulle gå i pension.

Hur länge Ryan Reynolds klarar av att hålla sig utanför filmvärlden återstår att se.

NÄSTA ARTIKEL