Robinson 2022: Peter Szabo

Robinson 2022: Peter Szabo

Filmtopp
Uppdaterad 13 maj 2022 kl. 08:05 | Publicerad 04 maj 2022 kl. 06:05

Lag Nords svurne ledare

Peter Szabo är en av de som klarat flest dagar i Robinson 2022. Har han kanske till och med vad som krävs för att vinna hela tävlingen?

Peter Szabo har sedan han kom in i det tredje avsnittet varit en av de starkaste deltagarna i Robinson 2022. Är det hans ständiga leende som hållit honom kvar så här pass länge? Eller kanske hans förmåga att leda en grupp? Det finns flera anledningar till att Peter tidigt blev Lag Nords gjutna lagkapten. Med en finalvecka runt hörnet får vi nu följa hans resa och se om Peter kan komma att vinna alltihop och kamma hem den åtråvärda Robinson-statyetten.

Mer läsning:

Peter Szabo i Robinson 2022. Foto: TV4.
Peter Szabo i Robinson 2022. Foto: TV4.

Ålder: 32 år
Bor: Stockholm
Yrke: Naprapat/Daytrader
Personlig sak: Cyklop & snorkel

En älskad lagkapen

Drygt trettio avsnitt in har Peter Szabo hållit ihop tätt med Shevin Urgun och Jessica Jonasson, samt den senare tillkomna Desirée "Maskinen" Renfors. Som tidigare hockeyspelare vet han vad som krävs för att hålla ett lag på banan och nog verkar de ha trivts enormt bra under hans ledning. Trots att han åtagit sig uppgiften på största allvar, har han ständigt försörjt laget med värme och ro. Likaså har han glänst i ett flertal tävlingar där han lett dem till framgång.

Peters största ögonblick som kapten var förmodligen det i en tävling som krävde enorm uthållighet och han fullständigt briljerade. Vi talar förstås om när han pushade Lag Nord till att hinna ikapp Lag Öst i vattencirkeln och i segerögonblicket roffade åt sig Lag Öst-kaptenen Mattias Petterssons bindel, allt i vad som blev en stor triumf och boost för gruppen.

Vinner Peter Szabo Robinson 2022?

Inför en annalkande finalvecka har Peter Szabo satt sig i en fin position. Med en plats i Högborgen tillsammans med Tommie Gyllin, Angela Praxedes och Filip Johansson har han också fått möjligheten att ladda upp sina batterier. Vi räknar därför med att han blir ett av de största hoten i tävlingens avgörande skede.

Du följer Peter Szabos resa i "Robinson" 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL