Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Mattias Pettersson

Robinson 2022: Mattias Pettersson

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2022

En stor spelare i årets säsong

Mattias Pettersson är en av de mer erfarna deltagarna i Robinson 2022. Nog verkar han också ha det som krävs för att stanna i tävlingen en längre tid.

53-årige Mattias Pettersson är en av de mest centrala deltagarna i Robinson 2022. Med en ständig övertygelse i sin grupp i Lag Öst där han för stunden figurerar som kapten, har han under säsongens gång visat sig vara en god lagspelare och en kraft att räkna med inför vad som komma skall. Mattias Pettersson har nämligen alltid en plan.

Sticker ut med sin erfarenhet

Många trodde att Mattias Pettersson skulle lämna Robinson 2022 efter att ha hamnat i bråk med Lag Östs dåvarande kapten Hayes Jemide, men så blev det inte. Nej, den stora knipan tog han sig ur med blotta förskräckelsen. Sedan dess har han befäst en stark position inom gruppen, och mycket har förstås att göra med hans erfarenhet av tävlingen. För dig som inte känner till det, så medverkade Pettersson i Robinson för två år sedan. Då åkte han ut i det sista örådet innan finalen. Med detta sagt vet han vad som krävs för att överleva där ute på ön. Frågan är till och med om Mattias Pettersson kan vinna Robinson 2022?

Mer läsning:

Bidrar med balans till Lag Öst

Mattias Pettersson började säsongen i Gränslandet där han befann sig tillsammans med Linn Lund, Anna Frycklund och Hayes Jemide. Sedan han kom tillbaka tillsammans med dem till huvudtävlingen har han lyckats hålla en god relation till både Linn och Anna. Likaså har han fått en god start på bektantskapen med deras nya lagkamrat Angela Maria Perira Praxedes, som var med och vann dem deras första tävling. Det är balans och harmoni i Lag Öst och det råder inga tvivel om att Mattias Pettersson är en stor bidragande faktor till detta.

Kommer Mattias Pettersson att vinna Robinson 2022?

Förr eller senare kommer deltagarna i Lag Öst att behöva spela ut varandra, och frågan är om vi inte då kommer att få se vilken skicklig spelare Pettersson faktiskt är. Baserat på hur saker och ting sett ut hittills under säsongen skulle det inte förvåna oss ifall Pettersson faktiskt går och vinner hela tävlingen.

Du följer Mattias Petterssons resa i "Robinson" 2022 på TV4 och C More.

NÄSTA ARTIKEL