Robinson 2022: Shevin Urgun

Robinson 2022: Shevin Urgun

Filmtopp
Uppdaterad 10 maj 2022 kl. 19:05 | Publicerad 03 april 2022 kl. 17:04

Shevins resa så här långt

Shevin Urgun är en av deltagarna i Robinson 2022 och har vuxit till att bli en av programmets mest färgstarka karaktärer. Har hon vad som krävs för att gå hela vägen och vinna den tuffa tävlingen?

Precis som det brukar vara med Sveriges populära tävlingsprogram bjuds tittarna in till en grupp av starka karaktärer. Med hennes medverkan i Robinson 2022 har Shevin Urgun varit en av de som stuckit ut i mängden och blivit ett känt namn i Sverige. Här tar vi en närmare titt på den 28-åriga stockholmarens tid i årets säsong. 

Mer läsning:

Lyser med sin godhet – eller?

Under säsongens gång har det varit många emotionella stunder där Shevin Urgun bidragit med värme. Hon har uttryckt stor kärlek och beundran för flera av de andra deltagarna, inte minst de tre lagkamraterna Jessica Johansson, Gorm Hallberg Lange och Angela Maria Perira Praxedes. De två sistnämnda har fått lämna tävlingen – Angela efter en tuff duell med just Shevin – för att nu istället göra upp i Gränslandet. Men alla är inte riktigt säkra på att hennes godhet är äkta eller om den är påklistrad. När Gorm fick lämna Robinson 2022 menade en till synes förkrossad Shevin att han är som en fadersfigur för henne. Detta köpte inte Angela som menar att hon inte alls fått den bilden av deras relation och att Shevin överdriver rejält. Hon sägs också vara en skickligare spelare än många kanske först trott.

Om Shevins godhet är äkta eller skådespeleri kommer tittarna kanske att kunna avgöra med tiden. För just nu har hon satt sig i en position som hintar om att hon kommer bli kvar i tävlingen ett tag till. 

Detta gör Shevin Urgun utanför Robinson 2022

Shevin Urgun är 28 år gammal och bor till vardags i Stockholm där hon studerar till att bli idrottslärare. Den som följer henne på sociala medier missar knappast att hon nu promotar sin Robinson-resa fullt ut. Nog är hon en karaktär allt, så det skulle inte förvåna oss ifall vi får se mer av henne i andra TV-sammanhang framöver. 

Du följer Shevin Urguns resa i "Robinson" 2022 på TV4 och C More

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL