Robinson 2022: Jessica Jonasson

Robinson 2022: Jessica Jonasson

Filmtopp
Uppdaterad 29 maj 2022 kl. 20:17 | Publicerad 12 maj 2022 kl. 07:00

Ska tvåbarnsmamman från Göteborg kamma hem segern?

Jessica Jonasson är en av deltagarna i Robinson 2022 som tagit sig längst in i tävlingen. Här tittar vi närmare på hennes styrkor.

Den som följt Robinson 2022 har bra koll på den godhjärtade göteborgaren Jessica Jonasson som varit en av pelarna i Lag Nord, där hon framför allt huserat tillsammans med Peter Szabo och Shevin Urgun. Jessica, som lämnat sina två barn och sin sambo hemma i Göteborg, har tagit sig långt in i tävlingen där hon visat ett helhjärtat engagemang. Jessica har därför lyckats ta sig genom prövningar som utslagningstävlingar, sjukdom och konflikter ute på ön. 

Mer läsning:

På senare tid har hon också klivit fram i tävlingen och visat att hon har vad som krävs för att kunna utmana på riktigt om den åtråvärda Robinson-statyetten. Med familjen som håller tummarna för henne där hemma förstår vi också att hon är högst motiverad att lyckas.

Robinson 2022: Jessica Jonasson
Foto: TV4.

Ålder: 40 år
Bor: Göteborg
Yrke: Entreprenadingenjör
Personlig sak: Kortlek med bilder på hennes barn

Ett växande hot i tävlingen

Även om Jessica Jonasson varit med i årets Robinson sedan starten, så ska det sägas att det är först nu som verkligen hon börjat ta plats och briljera i tävlingen. Jessica har bevisat att hon kan leda sina kamrater, vinna tävlingar samt spela det sociala spelet. Men med detta sagt har hon också hamnat på allt flera deltagares radar som ett större hot inför den annalkande finalveckan. 

Om Jessica Jonasson har det som krävs för att vinna Robinson 2022 betvivlar vi inte, men trots att saker och ting går hennes väg nu är det för tidigt att ge henne riktigt favoritskap. Programmet utgör en tävling full av oväntade vändningar, och det blir spännande att se vad för överraskningar som väntar härnäst. Samt ifall de då blir till Jessicas nackdel eller fördel.

Du följer Jessica Jonassons resa i "Robinson" 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL