Peter Habers hint om framtiden – kan fortsätta med Beck

Peter Habers hint om framtiden – kan fortsätta med Beck

Emil Oscar Rasmussen
17 januari 2024 kl. 11:01

Beck-nyheten alla fans väntat på – Haber öppnar dörren för fler filmer

"Beck: Inferno" vann det åtråvärda publikpriset på Guldbaggegalan 2024 och filmseriens stora namn Peter Haber hintar om att vi kan få se mer av honom i rollen som Martin Beck framöver.

Det blev dessvärre ingen personlig Guldbagge för Peter Haber när Guldbaggegalan 2024 arrangerades i måndags, den 15 januari. Trots det fanns det alla anledning för den folkkäre skådespelaren att fira, för han gick inte hem helt och hållet tomhänt. Beck: Inferno belönades nämligen med det som många anser är ett av galans viktigaste pris – publikpriset. Någonting som Haber själv håller med om.

– Idrottens motsvarighet är väl Jerringpriset. Att få ett publikpris är fantastiskt, så jag är väldigt stolt och glad och tacksam, säger Peter Haber i en intervju i Efter fem TV4.

Peter Haber berättar också att han firade med god mat och att han så här i efterhand känner sig rätt "manglad" efter den långa galakvällen. Därefter tar intervjun en spännande vändning för alla som inte kan få nog av skådespelaren i Beck-filmerna.

Peter Habers hint om framtiden – kan fortsätta med Beck
Lena T. Hansson och Peter Haber på Guldbaggegalan 2024. Foto: Filmtopp Int.

Peter Haber hintar om en fortsättning som Martin Beck: "Fortfarande lika roligt"

Under sin enastående karriär har Peter Haber hunnit med att spela in otroliga 50 (!) Beck-filmer. I Efter fem får han frågan om det fortfarande är lika roligt – och svaret kommer sannolikt att glädja alla Beck-entusiaster.

– Ja, det är faktiskt lika roligt fortfarande, annars skulle jag inte fortsätta. Så länge jag känner mig intresserad av personen Martin Beck så kan förhoppningsvis publiken också bli intresserad och tycka att det är värt att titta vidare.

På Peter Haber låter det med andra ord som han i dag inte har några tankar på att lämna den älskade karaktären bakom sig än på ett tag. Det är betydligt mer lovande tongångar än tidigare, när Haber uttryckt en tveksamhet till att fortsätta med Beck samt betonat att det, så sent som i somras, inte fanns några planer på att spela in nya filmer den närmaste tiden.

Peter Haber passade dessutom på att avslöja när film nummer 50 har premiär.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL