Nya filmer och serier på TV4 Play i december 2023

Peter Haber avslöjar – då har Beck: Dödläge premiär

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 15:01 | Publicerad 17 januari 2024 kl. 12:01
ANNONS
ANNONS

Enligt stjärnan är premiären väldigt nära

När TV4 intervjuade Peter Haber efter Guldbaggegalan berättade skådespelaren att den nya Beck-filmen "Dödläge" har premiär om bara några veckor.

Under årets Guldbaggegala fick vi se Peter Haber, Kristofer Hivju, Martin Wallström och flera ta emot publikpriset för deras vinnande film Beck – Inferno. Dagen efter firandet pratade Haber med TV4 i Efter fem och kom då med en spännande uppdatering om nästa Beck-film Dödläge. Fansen som är väldigt spända på att se del 50 i serien kommer inte att behöva vänta särskilt länge till.

Peter Haber avslöjar – då har Beck: Dödläge premiär
Peter Haber i "Beck – Inferno". Foto: TV4.

Peter Haber avslöjar – då har Beck: Dödläge premiär

Den 8 december släpptes Beck – Inferno som togs emot väl av såväl fansen som kritikerna. Filmtopp gav filmen betyget tre av fem med motiveringen att den sticker ut som ovanligt tajt och intensiv. Förväntningarna på den aktuella säsongens sista kapitel Dödläge har under flera veckors tid varit höga och många vill veta när de kan förvänta sig en premiär. Nu har Haber själv gett oss en uppdatering. 

– Den femtionde filmen kommer i början av februari tror jag. Den är redan inspelad och klar, säger Peter Haber i Efter fem.

Förutom att ge besked om den nya filmen så ger han sina tankar runt att fortsätta som Martin Beck efter Dödläge. Den som hoppas på att se honom reprisera rollen kan komma att få se sin önskan i uppfyllelse. 

I intervjun svarar Peter Haber även på frågan om vad som är det bästa med att spela karaktären som han är så pass starkt förknippad med och som har följt med honom genom karriären: 

– Det allra bästa är att försöka utforska en människas alla vinklar och vrår, och det kommer man se ganska tydligt i filmen [Dödläge], där man får se sidor av Martin Beck som jag tror att man inte har sett tidigare. Människan är outgrundlig och så länge man kan hitta något nytt så tycker jag att det är spännande.

TV4 bekräftar Peter Habers avslöjande

TV4 har nu bekräftat att det mycket riktigt blir februaripremiär för Beck: Dödläge. Kanalen har dessutom förtydligat att det exakta datumet då filmen lanseras blir den 9 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL