Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Coronaviruset – The Witcher säsong 2 nedlagd

Coronaviruset – The Witcher säsong 2 stoppad

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 mars 2020

Produktioner fortsätter att avbrytas till följd av smittan.

Coronahysterin stiger och likaså antalet nedlagda film-och serieproduktioner. Näst på tur är "The Witcher" som får sin produktion av den andra säsongen på is.

I dagarna har vi kunnat rapportera om mängder av pausade filmer och serier till följd av coronaviruset. Idag kan vi meddela att arbetet av Netflix serie The Witcher säsong 2 pausas, detta uppger Tech Radar och mängder av internationella tidningar. Inspelningen äger rum i Storbritannien där antal kända smittofall stigit i dagarna. 

The Witcher säsong 2 var först tänkt att släppas 2021, men premiärdatumet kan nu skjutas upp. Detta vore ett stort slag för Netflix som givetvis vill hålla sina mest sedda serier uppe och rullande. Vill du ta reda på mer om handlingen i säsong 2 av The Witcher, så läs här

Ja, stora delar av världen stänger ner sig för att hantera den rådande coronakrisen. Detta påverkar förstås film-och serievärlden i högsta grad. Hollywood tappar miljarder och flertalet storproduktioner sätts på paus – samtidigt som biopremiärer skjuts upp på obestämda tider. 

För att läsa våra samtliga artiklar om hur coronaviruset påverkar filmindustrin, besök vår arkivsida här

MER LÄSNING: 

Disney pausar sina filmer
Coronaviruset – filmpremiärerna som ställs in
Första svenska biografen att stänga ned

NÄSTA ARTIKEL