Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Coronaviruset – filmpremiärerna som ställs in

Coronaviruset – filmpremiärerna som ställs in

Filmtopp
Filmtopp | Lista
13 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
13 mars 2020

Coronaviruset fortsätter att röra till det i filmbranschen. Mängder av produktioner får sina premiärer uppskjutna. Här är storfilmerna som inte kommer att släppas inom en kort framtid.

A Quiet Place 2

Konceptbild för "A Quiet Place 2".
Foto: Paramount Pictures.

Den efterlängtade uppföljaren på A Quiet Place skulle haft premiär 20 mars. Men så blir inte fallet. När den kommer till biograferna är oklart, Paramount Pictures håller nu på att reka nytt premiärdatum. Att den släpps senare i år är det enda som sagts. 

Fast and Furious 9

En av de längst gångna actionserierna skulle snart få ut sin nionde film. Premiären skjuts istället upp ett helt år, med det nya premiärdatumet 31 mars 2021. 

Pelle kanin 2

Uppföljaren med James Corden tillbaka i titelrollen skulle haft biopremiär i mars. Nu skjuts Pelle kanin – på rymmen upp till 7 augusti. 

MER LÄSNING:

Netflix stoppar alla sina serier
Filmstaden stänger – alla visningar inställda

No Time To Die

Daniel Craig i "No Time To Die".
Foto: Metro-Goldwyn-Mayer.

Årets första blockbuster att skjuta upp sin premiär är den nya James Bondfilmen No Time To Die. Filmen skulle kommit till biograferna 3 april, men kommer istället att släppas 12 november. 

Spiral: From the Book of Saw

En Saw-reboot är på gång, med Chris Rock i huvudrollen. Den här gången är poliserna i fara och Rock, som spelar detektiven Zeke, arbetar hårt för att utreda de hemska morden och hitta personen bakom dåden. Premiären skulle ha landat i Sverige 15 maj, men skjuts nu upp. Något nytt premiärdatum är ännu inte känt. 

The New Mutants

Den första trailern landade redan 2018, men efter att Disney köpte upp 20th Century Fox var de inte nöjda med filmens nivå och höll den på paus. Efter många om och men skulle The New Mutants äntligen landa på bio i mars. Nu får vi återgå till att vänta på obestämd tid. 

Mulan

Stillbild ur "Mulan".
Foto: Disney.

Disneys live action-remake på Mulan är en av årets mest efterlängtade filmer och skulle haft premiär 27 mars. Nya datumet? Det vet vi inte ännu.

Framförallt är filmbolagen oroade över att förlora intäkter från Kinas biomarknad. Vi kan räkna med att det fortsätter trilla in förseningar... 

MER LÄSNING: 

Viaplay sänker priserna – på grund av coronaviruset
Så påverkar Coronaviruset filmvärlden
Coronaviruset – Hollywood läcker miljarder
Inspelningen av "Fantastiska vidunder 3" fortsätter

NÄSTA ARTIKEL