The Witcher säsong 2 släpps 2021

The Witcher säsong 2 släpps 2021

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 26 maj 2021 kl. 13:05 | Publicerad 19 februari 2020 kl. 12:02

Fjolårets succéserie kommer tillbaka.

Netflix serie på TV-spelsserien The Witcher har gjort stor succé. Serien kommer tillbaka med sin andra säsong, men vi får vänta till 2021.

Det har gått väldigt bra för The Witcher med Henry Cavill i huvudrollen som monsterjägaren Geralt of Rivia. I slutet på januari fick vi veta att över 76 miljoner hushåll världen över hade kollat på serien. Det återstår att se ifall den kan fylla tomrummet efter Game of Thrones som nästa långkörare i fantasygenren. Den har åtminstone kommit en bit på vägen; The Wither säsong 2 har premiär under 2021, rapporterar TechRadar

Huvudkaraktärer återvänder och nya tillkommer

Henry Cavill som Geralt of Rivia.
Henry Cavill som Geralt of Rivia. Foto: Netflix.

I den första säsongen kämpar Geralt om att finna sin rättmätiga plats i en värld där folk ofta visas vara hemskare än de monstren han anlitas för att jagas. I The Witcher säsong 2 kommer Henry Cavill att återvända, tillsammans med de andra nyckelskådisarna Anya Chalotra (Yennefer) och Freya Allan som spelar Ciri. 

Rapporter säger nu att Dolittle-skådisen Carmel Laniado ansluter till serien för att spela en tjej vid namn Violet, som är farligare än vad folk i hennes väg vill tro. Två nya monsterjägare sägs tillkomma: Lambert, spelad av Peaky Blinders-skådisen Paul Bullion och Coën (Yasen Atour, Mission: Impossible – Rogue Nation). 

Vad The Witcher säsong 2 kommer att handla om i närmare detalj vet vi ännu inte, men Geralt, Ciri och Yennefer kommer att finnas innanför samma tidsram. Och storyn sägs även bli mer linjär än i den första säsongen. 

NÄSTA ARTIKEL