Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Natalie Portman om kyssen med Chris Hemsworth: han avstod kött

Natalie Portman om kyssen med Chris Hemsworth: "han avstod kött"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juli 2022

Skådespelerskan om Hemsworths fina gest

Inför inspelningen av en kyss-scen i "Thor: Love and Thunder" avstod Chris Hemsworth från att äta kött, detta för att respektera Nathalie Portmans liv som vegan.

Thor: Love and Thunder är biofilmen på allas läppar just nu. Filmen är nu den fjärde delen i berättelsen om Thor spelad av Chris Hemsworth. I den nya filmen återser vi även Natalie Portman som inte medverkade i föregångaren Ragnarök. Det är uppenbart att de två har en god kemi med varandra framför kameran och att publiken uppskattar att se dem tillsammans. En ny intervju med Portman vittnar dessutom om att de har en lika fin relation mellan tagningarna. 

Nathalie Portman om kyssen med Chris Hemsworth

Natalie Portman om kyssen med Chris Hemsworth: "han avstod kött"
Foto: Marvel.

Under inspelningen av den nya Thor-filmen visade Chris Hemsworth respekt för Portman inför en kyss-scen de hade tillsammans. I en intervju med Capital FM berättar skådespelerskan om när hennes kollega avstod från att äta kött:

– Han är riktigt trevlig. Den dagen vi hade en kyss-scen åt han inte kött den morgonen eftersom jag är vegan. Och han äter kött typ varje halvtimme. Det var så omtänksamt. Det där är inget jag är arg över eller bryr mig om, men han var så eftertänksam. Han är bara en väldigt skön person.

Nog verkar allt de två som nu gjort tre Thor-filmer tillsammans trivas bra med varandra. 

"Thor: Love and Thunder" med Portman och Hemsworth i spetsen finns nu att se på bio.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL