Chris Hemsworth avslöjar sitt favoritband genom alla tider

Chris Hemsworth avslöjar sitt favoritband genom alla tider

Filmtopp
08 juli 2022 kl. 13:30

Har du hört superstjärnans älsklingar?

Chris Hemsworth är en av Marveluniversumets rockigaste superhjältar. Men när det kommer till musik är han mer för soul, det avslöjar han i en intervju.

Den australiensiske skådespelaren Chris Hemsworth var relativt okänd när han klev in i Marvel-universumet med sin första Thor-film. I dag har den blossande Hollywoodstjärnan medverkat i hela nio filmer innanför MCU där den senaste av dem just nu rullar på bio, Thor: Love and Thunder. Det råder inga tvivel om att han är en av de mest älskade blockbusterhjältarna, mycket på grund av sin robusthet blandad med komik. 

Under sin promotionturné inför Love and Thunders premiär pratade Hemsworth föga förvånande en hel del om Marvels pågående fjärde fas och vad vi kan förvänta oss av den nya filmen. Men under en intervju fick han tillfället att diskutera musik och det märktes genast hur mycket den betyder för honom.

Chris Hemsworth om sitt favoritband

Chris Hemsworth avslöjar sitt favoritband genom alla tider
Foto: Marvel.

Även om han själv aldrig släppt egna låtar, är det ingen hemlighet att musiken är en stor del av skådespelarens liv. Vid flera tillfällen har han också sagt att Van Morrison är hans favoritlåtskrivare, mycket på grund av att han växte upp med artistens musik i sitt hem. Vad gäller hans favoritband genom alla tider, så berättade Hemsworth nyligen följande i en intervju med Wired:

– Jag skulle säga The Teskey Brothers, ett australiensiskt singer-songwriter med folk-blues vibbar. Deras leadsångare har en av de bästa rösterna inom musiken. 

Han fortsatte:

– De är som en mix av Van Morrison, Ray LaMontagne, Nina Simone och Otis Redding. Det finns en njutbar nostalgi i deras musik som jag finner lugnande. Jag kan ha på dem i bakgrunden eller vrida upp dem på en fest. Det är vilket som, de passar alla mina humör. 

För dig som inte känner till dem, så kommer The Teskey Brothers från Melbourne i Australien där de på senare år fått sig en stor lokal fanbase. 2020 blev de Grammynominerade och i skrivande stund har de omkring 1.5 miljoner lyssnare i månaden. Att Hemsworth hajpar upp dem lär endast göra dem mer nytta.

Lyssna på The Teskey Brothers här:

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL