Alla deltagare i Över Atlanten hösten 2024 – hela listan

Då kommer nästa säsong av Över Atlanten 2024

  • Discovery+
Filmtopp
23 april 2024 kl. 20:04

Reuter och Forsberg i nya säsongen av "Över Atlanten"

Med en resa som nu går i mål är det dags att se fram emot den kommande. Här är allt vi vet om nästa säsong av "Över Atlanten" 2024.

I dag går vårens säsong av Över Atlanten i mål med en återträff hemma i Sverige. Under resans gång har vi fått följa med Anders ÖfvergårdMalin GramerHampus HedströmTobias "Tobbe Trollkarl" BlomJessica Andersson och Björn Kjellman när de färdas under stekande sol och över stormigt hav. I en middag som hålls hemma hos Öfvergård får vi se dem blicka tillbaka på sitt stora äventyr i form av en klippbok, men förstås också genom minnena som de delar. 

Då kommer nästa säsong av Över Atlanten
Foto: discovery+ / Kanal 5.

De är med i nästa säsong av Över Atlanten 2024

I vanlig ordning kommer programmet att låta oss hänga med brett omtyckta profiler. I nästa säsong av Över Atlanten ser vi Dante Zia, Christoffer Appelquist, Clara Henry, Anders "Ankan" Johansson, Peter Forsberg och Suzanne Reuter. I slutet på den aktuella säsongen ser vi Forsberg och Reuter dyka upp med en hälsning från deras färd till de andra hemma i Sverige.

Inspelningen av programmet har redan gått i mål. Det visar ett inlägg som "Ankan" har delat med sig av från när de gick i land efter vad som varit en "enorm upplevelse. Själsligt och fysiskt". Han skriver även följande:

– Vet inte om jag rekommenderar det till någon med barn eller till någon som är kär. Men detta glömmer jag aldrig.

Ja det blir sannolikt en häftig resa att följa. 

Ett precist premiärdatum för höstsäsongen 2024 har man ännu inte gått ut med, men om mönstret följer föregående år kan vi förvänta oss en premiär någon gång i september 2024. Artikeln uppdateras så snart vi har ett specifikt datum.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL