KLART: Då har Kompani Svan 2024 (säsong 3) premiär

KLART: Då har Kompani Svan 2024 (säsong 3) premiär

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
19 juni 2024 kl. 14:55

Max spikar premiärdatum för det populära programmet

Uppskattade "Kompani Svan" är snart tillbaka med en ny säsong, där det är kända profiler som Julia Franzén och Kennet Andersson som denna gången ska drillas av Gunde Svan och Mikael Tornving

Tidigare i våras kunde vi rapportera om vilka deltagare som medverkar i årets program av Kompani Svan. Bland namnen som då avslöjades hittade vi ett startuppställning bestående av Julia Franzén, Kennet Andersson, Ann Wilson, Özz Nûjen, Jens Byggmark, Elin Härkönen, Fredrik Hallgren, Alexandra Zazzi, Renaida Braun och Sebastian Tadros.

Nu står det också klart att Kompani Svan 2024, som blir programmets tredje säsong, har premiär redan tidigt i september.

KLART: Då har Kompani Svan 2024 (säsong 3) premiär
Foto: Warner Bros. Discovery.

Spikat premiärdatum för Kompani Svan 2024 – säsong 3 kommer i september

I samband med att Warner Bros. Discovery presenterade höjdpunkter som kommer till streamingtjänsten Max både under sommaren och hösten fick vi ett bekräftat premiärdatum för den nya Kompani Svan-säsongen.

Det har sedan tidigare varit klart att det skulle bli premiär under hösten, men nu vet vi att det exakta datumet är måndag den 2 september. Då kommer premiären både att släppas på Max och visas på Kanal 5 linjärt.

Programmet går ut på att tio kända svenskar drillas av Gunde Svan och Mikael Tornving, med hjälp av militära experter, i en grundutbildning och i tävlingar som ska pusha dem till att upptäcka sidor hos sig själva de inte visste fanns.

Säsongen är inspelad på Kungsholms fort i Karlskrona.

Som om "Kompani Svan"-premiären inte var tillräckligt har en ny säsong av "Över Atlanten" dessutom premiär dagen efter. Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste inom reality- och tv-underhållning.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL