Linn Lund ute ur Robinson 2022 – detta hände

Linn Lund ute ur Robinson 2022 – detta hände

Filmtopp
Uppdaterad 26 maj 2022 kl. 15:29 | Publicerad 25 maj 2022 kl. 18:30

Historien upprepade sig när tidigare Lag Öst-medlemmen åkte

Deltagarna blir allt färre ute på ön och nu är även Linn Lund ute ur Robinson 2022. Efter en tajt kamp mot Desirée kom hon sist i Finalveckans senaste tävling.

Finalveckan fortsätter att skörda sina offer och nu är även Linn Lund ute ur Robinson 2022. I en tävling som inkluderade pussel och fysisk kamp ute i vattnet hamnade hon sist efter Desirée Renfors som fick kämpa in i det sista för att klara den inledande pusseldelen. Efter kvällens avsnitt återstår endast fem deltagare ute på ön.

Linn Lund ute ur Robinson 2022 – detta hände
Linn Lund lämnar Robinson 2022. Foto: TV4.

Linn Lund ute ur Robinson – men hade hon överlevt till finaldagen?

Linn Lund var tillsammans med Mattias Pettersson hjärtat i Lag Öst, som länge hade en otroligt stark pakt. Men pakten skulle falla och därefter hade Linn svårt att hitta sin plats – även om hon gjorde sitt yttersta för att bilda ny allians. Flera deltagare såg på henne som taktiskt girig och att hon desperat ville kontrollera spelet. Det var också därför som flera av de andra ute på ön till slut tröttnade på Linn. 

– Det var skönt, höll jag på att säga, sade Jessica Jonasson efter att Linn fick lämna Robinson 2022.

Sett till att deltagarna måste ta sig förbi ett allra sista öråd är det frågan om Linn hade kunnat ta sig hela vägen till finaldagen. Hon hade då behövt sluta upp på poängtavlans första plats, som Filip Johansson gjorde, och förtjänat sin immunitet inför örådet.

Historien upprepar sig när Linn Lund lämnar Robinson 2022

Linn Lund ute ur Robinson 2022 – detta hände
Gruppen samlad efter tävlingen som innebär att Linn lämnar Robinson 2022. Foto: TV4.

Som bekant är Linn Lund en av de mest erfarna i årets upplaga av programmet. Inte bara för att hon överlevt i närmare fem veckor ute på ön, utan för att hon gjort samma resa en gång förut. När Linn medverkade i säsongen 2019 var hon också väldigt nära att ta sig hela vägen till finaldagen. 

– Det är andra gången i mitt liv som jag står i finalveckan i Robinson. Förra gången så var det samma sak, jag föll på målsnöret dagen innan final. The Story of my life, sade Linn till tittarna efter sitt uttåg.

Hon fortsatte med att trycka på att hon nu känner sig färdig med programmet:

– Andra gången gillt, det blir ingen tredje gången gillt.

Nu är Linn Lund ute ur Robinson 2022. De kvarstående deltagarna är Filip Johansson, Jessica Jonasson, Hanna Bergwall, Desirée Renforsoch Henrik Appelberg.

Du följer Finalveckans avgörande på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL