Läs Robinson-Toves allvarliga utspel – påstår att Pella Lilja hotar henne

Läs Robinson-Toves allvarliga utspel – påstår att Pella Lilja hotar henne

Axel Diedrichs
13 november 2023 kl. 12:11

"Det som borde ha varit en rolig tid blev tyvärr en mardröm"

Efter ett bråkigt avsnitt i "Robinson" 2023 påstår deltagaren Tove Dalsryd att hon hotats och hennes vän hotats av Pelle Lilja.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (2023-11-13) avsnitt ur "Robinson" 2023. Läs EJ vidare om du ännu inte sett det.

Måndagen bjuder på ett kaosartat avsnitt med mycket bråk på stranden. Detta efter att programledaren Petra Malm dykt upp på stranden för att ge ett viktigt besked. Deltagaren Charlie Wiberg kastas ut ur Robinson för att ha använt ett kränkande ord mot Wilmer Tuoremaa.

– Om han nu mot förmodan tar illa upp så ber jag om ursäkt, och till alla andra med som tar illa vid sig. Det har aldrig varit min intention att såra någon, säger Charlie i sitt farväl.

Läs Robinson-Toves allvarliga utspel – påstår att Pella Lilja hotar henne
Pelle Lilja och Charlie Wiberg i bråk med Tove Dalsryd. Foto: TV4.

När Wiberg, som packar ihop sina grejer på stranden, menar att de andra nu får en chans att vinna säsongen tröttnar Tove Dalsryd på honom – och det ordentligt.

Det hela leder till en konfrontation där mycket som hängt i luften ska ventileras. En annan som tar plats i bråket är Pelle Lilja som tar Charlies sida påstående om att han är främste kandidat att vinna Robinson 2023. Han trycker på att Toves tajming att konfrontera Charlie är osmaklig. Han beskriver henne även som obehaglig.

Tove Dalsryd. Foto: TV4.

 

Tove Dalsryd påstår att Pelle Lilja hotat henne efter Robinson

I ett inlägg på Instagram tar Tove Dalsryd upp bråket med Pelle och Charlie, och berättar även hur det var flera jobbiga veckor på stranden. Hon menar att Pelle gång på gång trakasserade henne, bland annat genom att kommentera hennes kropp. I vad som är en lång utläggning påstår hon att Pelle gått så långt att han hotat henne efter inspelningen av programmet, detta för att hon inte ska berätta hur illa saker och ting faktiskt har varit. 

– Det som borde ha varit en rolig tid blev tyvärr en mardröm på grund av den här människan. Han har dessutom den senaste veckan försökt hota och skrämma både mig och en vän för att jag inte ska berätta hur han verkligen behandlade mig på stranden.

Här kan du läsa hela Robinson-Toves utspel:

Skärmdump via Tove Dalsryds Instagram-konto.

Filmtopp har sökt Pelle Lilja som nekat till att kommentera Toves påståenden.

NÄSTA ARTIKEL