Det här är Johan Gärtner i Robinson hösten 2023

Det här är Johan Gärtner i Robinson hösten 2023

  • TV4 Play
Uppdaterad 24 oktober 2023 kl. 15:03 | Publicerad 23 oktober 2023 kl. 17:30

34-åringen från Åby

Johan Gärtner kom till Lag Nord i "Robinson" hösten 2023 som en vinst efter en förhandling på Entalula. Trots sin sena ankomst blev han snabbt en viktig medlem för laget då han bland annat kunde göra upp eld sin första dag i lägret. Under tävlingar har Johan också visat vad han går för och att han är en nödvändig styrka för laget.

När det nya konceptet av Entalula introducerades i årets säsong av Robinson fick Lag Syd och Lag Nord chansen att förhandla om tre nya deltagare. En av dessa senanlända deltagare var Johan Gärtner som snabbt blev vald av Franz Mateo för att bli en del av Lag Nord. Med en stark fysik och mycket kunskap om friluftsliv verkade han kunna bli en stor fördel för laget.

Johan Gärtner
Johan Gärtner. Foto: TV4.

Det här är Johan Gärtner i Robinson hösten 2023

Ett av Lag Nords största besvär i början av säsongen var deras brist på eld efter att ha förlorat tändstiftet till Lag Syd. Men när Johan anländer visar han direkt sin nyttighet för laget med sina skogsmulle förmågor och gör upp en eld med bara bambu. Detta får honom genast på den goda sidan av laget. Trots det var han en av de nyaste i laget när Lag Nord gick igenom deras första Öråd och även om han visat vad han kan bidra med bör Johan ha skattat sig lycklig att han ändå hade en immunitet.

Johan blev snabbt en stark lagmedlem både i lägret men också i tävlingar. Med sin fysiska styrka och goda laganda blir Johan den fördel Lag Nord hoppades på och Johan själv gillar även att visa upp sina friluftsfärdigheter och andra nyttigheter för laget. Med allt som han bidrar till, både i lägret och i tävlingar, bör Johan sitta säkert en längre tid i Robinson. Men det kan ändras om hans styrka börjar ses som ett hot vilket är något av en tradition i programmet när finalen börjar närma sig. 

Du följer Johans resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL