Johnny Depp kommer inte återvända som Jack Sparrow

Johnny Depp kommer inte återvända som Jack Sparrow

Filmtopp
29 juni 2022 kl. 17:06
ANNONS
ANNONS

Skådespelaren är inte intresserad

Efter den långa rättegången mot Amber Heard är det många som hoppas på att Johnny Depp ska återvända i den ikoniska rollen som Jack Sparrow i nästa "Pirates of the Caribbean"-film. Skådespelaren själv menar att så inte är fallet.

Under sex veckors följde världen rättegången mellan Johnny Depp och exhustrun Amber Heard med stort intresse. Till och med till den grad att det är svårt att minnas någon större, öppen rättegång och frågan är om det har funnits något motstycke sett till spridningen den fick via sociala medier. 

Johnny vs Amber (2022)
Stillbild ur dokumentären "Johnny vs Amber" på discovery+. Foto: discovery+.

KRÖNIKA: Depp vs Heard – vem tvingade dig att välja sida?

Efter att Johnny Depp vann på de flesta punkterna, är det många fans som hoppas på att han ska komma tillbaka i en av de två nästkommande Pirates of the Caribbean-filmerna, som nu håller på att utvecklas. Något som även en tidigare Disneychef menar är troligt, men om vi ska tro skådespelaren själv, samt hans representanter, kommer det inte att ske.

Ryktet avfärdas av representanten

Pirates of the Caribbean
Johnny Depp som Jack Sparrow. Foto: Disney.

Den 27 juni rapporterades det att Johnny Depp skulle vara klar för att återvända som Jack Sparrow, men detta är nu bekräftat att vara falskt. "Det är påhittat", sade en representant till NBC News.

Samtidigt kommer det inte som någon större överraskning då stjärnan själv, under ett av sina edbundna vittnesförhör under rättegången, menade att han inte hade något som helst intresse för att samarbeta med Disney igen. Detta eftersom de har fortsatt att tjäna pengar på honom efter att de sparkade honom från filmserien.

Inte ens för en miljon alpackor

Under förhöret ställdes följande fråga: "Om Disney kom till dig med 300 miljoner dollar och en miljon alpackor, ingenting på denna jord skulle få dig att gå tillbaka och arbeta med Disney på en Pirates of the Caribbean-film?", på vilken Johnny Depp svarade: "Det stämmer".

Om Johnny Depp kommer att stå vid sitt ord, eller om Disney erbjuder honom 301 miljoner dollar och fler än en miljon alpackor, återstår så klart att se. Men frågan är om stjärnan är villig att rubba på sitt rättegångsuttalande – och därmed sin trovärdighet – redan nu.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL