EXTRA: Johnny Depps rättegång mot Amber Heard igång

Ingenting kan få Johnny Depp att återvända som Jack Sparrow

22 april 2022 kl. 10:04

Depp talar ut under rättegången

Rättegången mot Amber Heard, där Johnny Depp stämmer för förtal, är i full gång. Under ett korsförhör berättar han att ingenting skulle kunna få honom att återta rollen som Jack Sparrow i "Pirates of the Caribbean"-franchisen.

Under Johnny Depps korsförhör i rättegången mot Amber Heard meddelade skådespelaren att ingenting skulle kunna övertyga honom om att återvända till rollen som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean-serien, det rapporterar Movie Webb. Filmtopp har tidigare rapporterat om rättegången mot Amber Heard, läs mer här

Johnny Depp
Johnny Depp som Jack Sparrow. Foto: Walt Disney Studios Home Entertainment AB

I sitt vittnesmål berättade Depp om hur Disney sparkade honom från franchisen, samtidigt som de behöll bilder av honom på deras posters, behöll hans karaktär i åkattraktionen och fortsatte sälja Jack Sparrow-dockor. Samtidigt som de alltså fortsatte tjäna pengar på Depp ville de vara säkra på att de inte skulle förknippas med skådespelaren. 

Vad som kommer att hända med Pirates of the Caribbean-franchisen är i dagsläget förhållandevis okänt, men vad vi vet är att Margot Robbie, som är känd sedan tidigare för bland annat Suicide Squad, kommer att skådespela i en spinoff av serien. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL