Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tidigare Disneychefen: "Trolig reboot med Johnny Depp som Sparrow"

Tidigare Disneychefen: "Trolig reboot med Johnny Depp som Sparrow"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 juni 2022

Intresset stort för Johnny Depp

Johnny Depp tycks ha fått sin karriär tillbaka. Efter rättegångsvinsten mot Amber Heard säger en tidigare Disneychef att skådespelaren troligen återvänder som Jack Sparrow.

För bara några dagar sedan blev det klart att Johnny Depp vann i rättegången mot Amber Heard, som i sin tur fälldes för förtal. Under rättegångsprocessen, som har hållits offentlig, har stödet för Johnny Depp varit mycket stort medan ett växande hat mot Heard har varit påtagligt.

Under rättegången meddelade Johnny Depp att han aldrig kommer att jobba med Disney igen efter hur de behandlade honom när Heard anklagade honom för misshandel. Att han direkt sparkades medan de fortsätta att använda hans bilder för åkattraktioner liksom fortsatte att sälja Jack Sparrow-dockor.

På påståendet "Inget på denna jord skulle få dig att gå tillbaka och arbeta med Disney på en Pirates of the Caribbean-film?" svarade stjärnan "Det stämmer".

Potentiell box office-succé

Johnny Depp som Jack Sparrow
Foto: Disney

Samtidigt rapporterar flera källor till People att så inte är fallet, utan att det snarare är mycket troligt att Johnny Depp återvänder till filmserien på nytt. En tidigare Disneychef uttalar sig:

– Efter domen tror jag absolut att Pirates är redo att starta om med Johnny som kapten Jack tillbaka ombord. Det är alldeles för mycket av en potentiell box office-succé med en älskad karaktär som är så djupt rotad i Disneykulturen.

– Nu när Jerry Bruckheimer flyger högt på sin massiva succé med Tom Cruise i Top Gun: Maverick, finns det en stor aptit för att ta tillbaka inkomstbringande Hollywoodstjärnor i populära franchises, tillägger källan till People.

Kan röra sig om en cameo

En annan källa, som har arbetat på tidigare Pirates-filmer, säger att det "inte är särskilt troligt" att Johnny Depp kommer tillbaka som stjärna, men att hen tror att Hollywoodstjärnan "troligtvis har en cameo" i rollen som Margot Robbies karaktärs pappa. Samtidigt menar producenten Jerry Bruckheimer att de nu gör två olika manus, ett med Margot Robbie och ett utan henne.

Vad som exakt kommer att ske återstår att se. Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL