Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hayes Jemide i Robinson: Ni är äckliga

Hayes Jemide i Robinson: "Ni är äckliga"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2022

Sprickor i Lag Öst

Hayes Jemide har presenterat sig på allvar i "Robinson 2022". Under torsdagens avsnitt blir han rejält irriterad på sina lagkamrater Mattias Pettersson och Linn Lund.

Den 48-årige stockholmaren Hayes Jemide är lagkapten i Lag Öst som ritar om kartan för Robinson som nu går att streama på C More. Ja, efter flera sjukdomstapp fick hela fyra tävlande från sidoprogrammet Gränslandet kvala in i huvudtävlingen som ju är Robinson. Det rörde sig då om Hayes Jemide, Anna Frycklund, Mattias Pettersson och Linn Lund. Efter kvällens avsnitt kan vi konstatera att det kommer vara spänt mellan Jemide och de två sistnämnda.

Mer läsning:

Under torsdagens avsnitt drogs Jemide med en fotskada, som gjorde att han inte var så sugen på att öppna kokos och hämta ved. Detta fick både Pettersson och Lund att tröttna rejält:

– Jag har aldrig varit med om någon som är så ynklig och känslig, fast som är så stor, säger en irriterad Linn Lund till Anna och Mattias.

– Han kan inte hämta några pinnar heller för att han har lite ont i foten, säger Mattias Pettersson som tröttnat på vad han menar är ren lathet från Jemides håll.

Hayes Jimede i Robinson 2022.
Hayes Jemide i Robinson 2022. Foto: TV4.

När Frycklund, som i sin tur inte gillar baktalande, delade med sig för Jemide om hur snacket går bakom hans rygg, framkommer det att Jemide inte alls ser på saken på samma sätt. Han höll heller inte igen med vad han tänker om Linns och Mattias beteende: 

– Så min fot skulle vara ett problem? Jag blir nästan förbannad. Jag vill säga att fan, ni är äckliga. Ni har inte ens frågat mig hur mycket jag skrapat min fot. Men på riktigt, det är ett skrapsår, ingenting som gått sönder.

En frustrerad Jemide fortsätter: 

– Det är inte jag som sprungit runt som en snake och försökt gruppera mig med människor för att ens egna pakt fallit. De är råttor. Fegisar.

Hayes Jemide är för stunden lagkapten vilket ger honom en fördel i form av en extra röst vid nästa öråd. Han berättar för tittarna att han tänker använda sin fördel för att skicka ut någon av Linn och Mattias.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL