Gorm Hallberg Lange lämnar Robinson – nu börjar resan tillbaka

Gorm Hallberg Lange lämnar Robinson – nu börjar resan tillbaka

Filmtopp
Uppdaterad 21 april 2022 kl. 08:43 | Publicerad 03 april 2022 kl. 20:25

Kan återvända till programmet

Gorm Hallberg Lange är utslagen ur Robinson 2022 efter att ha kommit sist i en uthållighetstävling i säsongens elfte avsnitt.

Mer läsning:

Den 61-årige Gorm Hallberg Lange från Stockholm har varit en uppmärksammad profil i Robinson 2022. Därför är det många som nu är besvikna över att behöva se honom lämna programmet.

I en tävling där man skulle stå på planka och balansera en hink med färg var Lange den första att komma av sig. En deltagare som tog det hårt när Gorm föll först var lagkamraten Shevin Urgun. Efteråt berättade hon följande:

– Gorm är som min andra pappa. Det känns jättesvårt att se honom gå. 

Urgun gick inte hela vägen och vann tävlingen, utan det var Joel Häggblom som höll ut längst efter en tajt duell med Angela Maria Perira Praxedes

Ny chans i Gränslandet

Gorm Hallberg Lange är ute ur Robinson 2022. Men det behöver inte betyda att han är utslagen för gott. Nu börjar resan tillbaka genom sidoprogrammet Gränslandet där utslagna deltagare gör upp om en comeback.

Med andra ord är Lange längre bort ifrån att kamma hem äran och den halv miljon kronor som vinnaren av Robinson belönas med, men han är inte ute ur racet. När programledaren Anders Öfvergård gav honom nyheten att han kan ta sig tillbaks till tävlingen sa han följande: 

– Det känns fantastiskt. Nu kör jag. Jag tar Robinson-tävlingen och vinner.

Nej, tittarna har inte sett det sista av Gorm Hallberg Lange. "Gränslandet" stremas på TV4 Play.

Efter kontroversen med den tidigare deltagaren Daniel Granlund som fick lämna programmet på grund helt andra skäl, känns det nu som att Robinson kommit tillbaka på banan med nya spännande avsnitt. Du följer programmet på TV4, TV4 Play och C More

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL